Neler Yeni

Evde ne kadar gelişebilirim

En İyi Cevap
1
5 kg dambıl ile evde ne kadar gelişebilirim vücudum çok yağlı 20, 25 kg fazlam var düzenli çalışma ile ne kadar sürede fit bir vücuda sahip olabilirim

Onurkotlutok05

80+ Gold
Aboo takip edilmelik konu

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
yağ eritmek için bol kardiyo yapman lazım. Başlangıç için 5kg gayet uzun süre götürür seni. Bazı egzersizlerde 20kg kaldıranlar bile 5kg kullanıyor.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Spor salonuna gidilmesinin sebebi aletlerin pahalılığı ve motivasyon.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5 kg dambıl ile evde ne kadar gelişebilirim vücudum çok yağlı 20, 25 kg fazlam var düzenli çalışma ile ne kadar sürede fit bir vücuda sahip olabilirim
Yürüyüş senin için şart. Dikkat et Koşu demiyorum yürüyüş. Kilo fazlan olduğu için diz eklemlerine zarar verebilirsin.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
yağ eritmek için bol kardiyo yapman lazım. Başlangıç için 5kg gayet uzun süre götürür seni. Bazı egzersizlerde 20kg kaldıranlar bile 5kg kullanıyor.
5kg ile omuz dışında hiçbir kası aktif edemezsin bi süre sonra

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dambıllarla bu iş olmuyor hocam. Olsaydı herkes 5kg dambılla yapardı değil mi. Spor salonuna gitmeniz lazım iyi bir fizik istiyorsanız veya calisthenics. Bu arada o gördüğünüz estetik kaslı calisthenics sporcuları da ağırlıksız çalışmıyor basic egzersizleri ağırlık takarak yapıyorlar.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
dumbeller ile yapabileceğin çok kısıtlı
aylık 200 300tl çoğu kişinin gereksiz şeylere harcadığı bi tutar, seni tanımadığım için bişey demiyorum tabi ki
benden tavsiye bi salona kayıt olmaya çalış veya vücut ağırlığını kullan,dumbell ile de lateral falan yaparsın
80kg bi insan haftalık 1kg verse normal denebilir
6 aya bişeyin kalmaz tahminimce

En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dumbeller ile yapabileceğin çok kısıtlı
aylık 200 300tl çoğu kişinin gereksiz şeylere harcadığı bi tutar, seni tanımadığım için bişey demiyorum tabi ki
benden tavsiye bi salona kayıt olmaya çalış veya vücut ağırlığını kullan,dumbell ile de lateral falan yaparsın
80kg bi insan haftalık 1kg verse normal denebilir
6 aya bişeyin kalmaz tahminimce
Maddi sıkıntı yok ama zaman sorunu var okul+ dershane derken saat akşam 9 oluyor

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Maddi sıkıntı yok ama zaman sorunu var okul+ dershane derken saat akşam 9 oluyor
bende aynı şeyi yapıyorum ve iyi kötü zaman kalıyor,bi şekilde yapmaya çalış,sınav senende gitmeye de bilirsin spora
öncelik vücut değil ne de olsa bu sene,yapsan iyi olur tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Gelişemezsin 5 kg ne 14 yaşında kaldırılır çok rahat o kilo.

Top Bottom