Öneri Evde yapılabilecek hobi

Spor yapmak veya evcil hayvan beslemek olabilir.

Lehim makinası silikon tabancası mıknatıslar kablolalar duylar tahtanın üzerine free energy arayışlarındayım bakam bulabilcezmi

Mukavvadan bıçak değil de kalem yap kalem. İşine yarar
Mukavvadan kalem, ilginç ilk defa duyuyorum sert olmazmı veya kalitesiz :D ?
Mukavva minyatür ev maket vb. şeyler yapmak için kullanılıyor bi ara bu maket işine girmiştim Gut knife ,Bayonet,Karambit ,Shadow daggers vs. bıçakları yapmıştım gayet de zaman öldürüyordu ama uğraşmak zevkliydi.

kesinlikle rubik köp çözmeye başlamanızı öneririm :D. 5 sene önce ilk elime aldığımdan beri toplamda 3 sene aktif olarak turnuvalara katıldım. Rekorumu 10.28 e çektikten sonra iyi bir okul kazanmak için bırakmak zorunda kaldım ve şimdi elim tam anlamıyla soğudu. günde aralıksız kulaklığı takıp düşünerek ezberlediğim algoritmalar ile kendime müthiş bir 8 saat yaşatıyodum bırakmasaydım pişmanım :(
Hangi okulu kazandınız?

PC dışında edinebileceğim hobiler lazım önerilerinizi alabilirmiyim.PC de bi yerden sonra sıktı.
3 d yazıcıları tavsiye ederim hem eğlenceli hemde 3 d çizim yapmayı öğrenirsin veya arduino ile açık kaynak çalışarak robot yapabilirsin veya o tarzda projeler emin ol çok eğlenceli

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir dil veya çalgı aleti öğrenmek :)

Kitap okumak, forumlarda takıp, twitter takip edebilirsin, evde spor yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,345
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri