Neler Yeni

EvdeKalDemesiKolay

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Babam var benim de yatak odasını annem ona verdi.Kendisi salonda.Fedekarlık yapılıyor.
Yani çalışıyor yatalak değil.Sıkıntısı yok.Yanlış anlamadan ben söyleyim.:)

Bakkal54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cihan Cebe
Instagram
https://www.instagram.com/cihan_cebe/?hl=tr
Facebook
cebecihan
Üşenmeyen okusun inşAllah ferahlık bulursunuz!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Devlet her şeyden vergiler Ötv,Kdv,Trt Payı daha adını bilmediğim birçok vergi alıyorsa ve ben sosyal devletim diyorsa insanların en azından 1 ay eve kapatıp elektrik su doğalgaz ödeyecek para yok kasada diyorlar ona da bir çözümüm var benim aslında kimi kabul eder kimi etmez.Memur maaşları tıkır tıkır ödeniyor değil mi küçük esnaf kan ağlıyor memur maaşlarının bir kısmı kesilecek bu sorunlar bitene kadar işçinin maaşının %25 i memurdan %25 i issizlik fonundan geriye kalan 50 ninde %25 i iş vereni tarafından ödenmesi zorunlu kılınacak ve işten çıkarmak engellenecek bu şekilde tüm ülkedeki insanlar normal maaşının %75 ini almış olacaklar.Evde kal demek kolay günü birlik çalışan emekçiler var kirada olanlar var evine ekmek sokması gerekenler var.Bağış kampanyası başlatmışlar Turkcell ve TT işte 50 milyon lira bağışlamış fatura kesme bu ay onu yapacağına insanların yükünü azalt bu bağışlar herkese ulaşabilecek mi bilmiyorum.Ayrıca Çin kominist bir ülke bu hastalığı yenmiş olduğuna inanmıyorum.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sadece içimi dökmek istedim.Bu benim arkadaşımın yaşadığı bir durum.(Az biraz ben de yaşıyorum da biz dede ve nine yok.)
Evde kal demesi çok kolay.2+1 küçücük eve doldur çoluk çocuğu dedeyi nineyi.Yaşlılar dışarı çıkmak istiyecek onlarla uğraşacaklar.Sonra ev havadar olucak anne camı açıcak çocuklar camın önüne geçip hasta olucak.Sonra anne babaları uğraşacak.Mecburen böyle bir durum da zamlardan dolayı baba daha çok çalışmak zorunda kalıcak.Sonra çeşitli ünlüler televizyona çıkıp 'ben bu reklamı evimden çekiyorum sen de evde kal Türkiye' diyecek.Evde kalınır ama gel bir de böyle arkadaşlarımızın zor durumlarını gör.Senin evin zaten büyük ve ferah.Paran da var.Çoğunun hizmetçisi var.Böyle reklamları görünce ya da doktorların evde kal demesine artık çoğumuzun sinirleri bozuluyor.
(Oh be ferahladım.)
Ölmek istiyorlarsa çıksınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom