Eve 2 tane modem koyabilie miyim

cah7446

80+
Reaksiyon skoru
61
evde aktif olarak 1 modem duruyor oturma odasında kendi odamdaki prizin yanında modemi kullanabileceğim internet portu var eskiden modem odamdaydı yeni bir modem alıp kendi odamda farklı bir modem üzerinden internet alabilir miyim

evde aktif olarak 1 modem duruyor oturma odasında kendi odamdaki prizin yanında modemi kullanabileceğim internet portu var eskiden modem odamdaydı yeni bir modem alıp kendi odamda farklı bir modem üzerinden internet alabilir miyim
Müstakil evde kalıyoruz ana modem en alt katta wifi mesh ile ana modem hızında internet hızına sahibiz yeni modem yerine wi-fi mesh alsan daha iyi olmaz mı? Bunu kullanıyorum
TP-Link Deco M4 3-pack , AC1200 Mbps,

Müstakil evde kalıyoruz ana modem en alt katta wifi mesh ile ana modem hızında internet hızına sahibiz yeni modem yerine wi-fi mesh alsan daha iyi olmaz mı?
dostum şöyle düşünmüştüm kendi odamdaki modemi sadece kendim kullanırım pc ye bu kadar uzun internet kablosu çekmem diye düşünmüştüm

dostum şöyle düşünmüştüm kendi odamdaki modemi sadece kendim kullanırım pc ye bu kadar uzun internet kablosu çekmem diye düşünmüştüm
Hee sen bilirsin tabi ama kablo maliyeti aylık internet maliyetinden az olurdu😀

2 modem diye bir şey yok benim bildiğim ama dağıtıcı cihazlar var tp linkin, bizim evdede modem salonda salona en uzak olan odaların olduğu kısımda o dağıtıcıdan var oradada mis gibi internet, ama ben yine 10m kablo ile modemden bağlandım stabil ping için

İki modem olmaz. Bir odaya router atıp AP olarak kullanabilirsin. İki uçta canlı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri