Everest Kasa deneyimleri

isimsizüye

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,277
Merhabalar arkadaşlar Elimde bulunan Everest Crystal ile testleri yaptım Sabahdan akşama kadar test ettim elimde olan oyunlarla test ettim Rx 5700 Xt gelince Sıcaklık değerleride atıcam elimde olan oyunlarla test ettim MSI Afterburner den Fan Speed 100 e 45 de gene aynı Aldım İsteğiniz oyunlarda test edebilirim Everestin tek bu modeli iyi diyebilirim Bulunduğum oda baya sıcak arkada klima vantilatör açık değil. İşlemcinin Soğutması Stok fan Overlockla 3.85ghz aldım Sıcaklıklar böyle Frisby Rampage Everest gene uzak durun riske atmayın Corsair Cooler master aerocool Kasa alma taraftarıyım everestin rampage frisby güç kaynakları c4 gibi bilindik marka almanız taraftarıyım

Son düzenleme:
Değerler süper ama böyle markalardan genede uzak durmak lazım

Merhabalar arkadaşlar Elimde bulunan Everest Crystal ile testleri yaptım Sabahdan akşama kadar test ettim elimde olan oyunlarla test ettim Rx 5700 Xt gelince Sıcaklık değerleride atıcam elimde olan oyunlarla test ettim MSI Afterburner den Fan Speed 100 e Aldım İsteğiniz oyunlarda test edebilirim Everestin tek bu modeli iyi diyebilirim Bulunduğum oda baya sıcak arkada klima vantilatör açık değil. İşlemcinin Soğutması Stok fan Overlockla 3.85ghz aldım Sıcaklıklar böyle Frisby Rampage Everest gene uzak durun riske atmayın Corsair Cooler master aerocool Kasa alma taraftarıyım everestin rampage frisby güç kaynakları c4 gibi bilindik marka almanız taraftarıyım

Dostum aynı sıcaklık değerlerini %47 fan hızında alıyorum :D
Post automatically merged:

45e çektim gene aynı
Garipmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,043
Son üye