800 den ver@MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. 1.000 koymuştum kasayı birisi sordu 900 bırakayım dedim biraz daha düş diyo düşeyimmi sizce 800 fiyatı iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü
ayrı ayrı satsam kasayla psuyu nasıl olur dahamı kaarlı olur800 den ver
Çok da olmazsın, içindeki psu max 200-250 edecek bir şeydir.ayrı ayrı satsam kasayla psuyu nasıl olur dahamı kaarlı olur
80 plus fln yokda tektek koyan 700 vardıÇok da olmazsın, içindeki psu max 200-250 edecek bir şeydir.
everest yaniÇok da olmazsın, içindeki psu max 200-250 edecek bir şeydir.
Hocam everest gibi markların eski psu ları sahibinden de neredeyse gitmiyor. Zaten 2. el psu alan adam 100-200 TL daha verip düzgün bir şey alabiliyor. 250 üstü gitmez bence. Kaç Watt?80 plus fln yokda tektek koyan 700 vardı
everest yani
650Hocam everest gibi markların eski psu ları sahibinden de neredeyse gitmiyor. Zaten 2. el psu alan adam 100-200 TL daha verip düzgün bir şey alabiliyor. 250 üstü gitmez bence. Kaç Watt?
zaten everest çok beklentim yokHocam everest gibi markların eski psu ları sahibinden de neredeyse gitmiyor. Zaten 2. el psu alan adam 100-200 TL daha verip düzgün bir şey alabiliyor. 250 üstü gitmez bence. Kaç Watt?
hep kesintiler oluyor oturduğum yerde pc nasıl yaşıyor bilmiyorum bendeHocam everest gibi markların eski psu ları sahibinden de neredeyse gitmiyor. Zaten 2. el psu alan adam 100-200 TL daha verip düzgün bir şey alabiliyor. 250 üstü gitmez bence. Kaç Watt?
250 dieyerek öldürmüşüm galiba. Ben 450-500W falan bekliyordum. 400 TL civarı satılabilir.650
zaten everest çok beklentim yok
hep kesintiler oluyor oturduğum yerde pc nasıl yaşıyor bilmiyorum bende
He arızalı mı? Söyleseydin ya. Arızanın PSU dan olduğundan emin misin?650
zaten everest çok beklentim yok
hep kesintiler oluyor oturduğum yerde pc nasıl yaşıyor bilmiyorum bende
sıkıntısı yoktur ya mis gibi çalışıyodu 1 ay önce 2.6k ya a850g denk getirdim cashback ile 2.6 sonra buda yatıyodu aktif kullanıyodum satayım dedim250 dieyerek öldürmüşüm galiba. Ben 450-500W falan bekliyordum. 400 TL civarı satılabilir.
He arızalı mı? Söyleseydin ya. Arızanın PSU dan olduğundan emin misin?
sadece kesinti çok oluyodu bişey olmadı250 dieyerek öldürmüşüm galiba. Ben 450-500W falan bekliyordum. 400 TL civarı satılabilir.
He arızalı mı? Söyleseydin ya. Arızanın PSU dan olduğundan emin misin?
Tamam 800 teklifini kabul etsin ama bunda PSU da var onlarda yok.500 liraya alan varsa ver 750₺ ye sıfır 4 fan RGB kasalar bol