- Konu Sahibi Konu Sahibi
500 liraya alan varsa ver 750₺ ye sıfır 4 fan RGB kasalar bol
500 düz kasayı almak isteyen vardıTamam 800 teklifini kabul etsin ama bunda PSU da var onlarda yok.
500 liraya alan varsa ver 750₺ ye sıfır 4 fan RGB kasalar bol
500 düz kasayı almak isteyen vardıTamam 800 teklifini kabul etsin ama bunda PSU da var onlarda yok.
Öncelikle 2.6K ya A850G bedava almışsınız. Ve sahibindene 300 TL den koy altına da kesinti durumundan bahset.sıkıntısı yoktur ya mis gibi çalışıyodu 1 ay önce 2.6k ya a850g denk getirdim cashback ile 2.6 sonra buda yatıyodu aktif kullanıyodum satayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece kesinti çok oluyodu bişey olmadı
Ya sen ikisini dahil sat daha iyi uğraşmassın.500 düz kasayı almak isteyen vardı
aynen ya a850g bedavaya geldi bana pişmanım 1 tane daha alsaydım diyorum keşkeÖncelikle 2.6K ya A850G bedava almışsınız. Ve sahibindene 300 TL den koy altına da kesinti durumundan bahset.
Ya sen ikisini dahil sat daha iyi uğraşmassın.
psuya 500 teklif geldi hocamÖncelikle 2.6K ya A850G bedava almışsınız. Ve sahibindene 300 TL den koy altına da kesinti durumundan bahset.
Ya sen ikisini dahil sat daha iyi uğraşmassın.
hocam psu 650w kadarmı veriyo 600w mı sitesinde regular 600 peak 650w yazıyoaynen ya a850g bedavaya geldi bana pişmanım 1 tane daha alsaydım diyorum keşke
500 ney lan direk ver
Kesinti olduğunu biliyor mu?
400 in diyor hocam ne kesintisi500 ney lan direk ver
ciddi alıcıyım 400 ver alayım diyor500 ney lan direk ver
500 zorlıyayımmı hocam yoksa 450 mi diyeyim markası zaten belli diyor adam400 in diyor hocam ne kesintisi
ciddi alıcıyım 400 ver alayım diyor
Ne zorluyon 400 den ver işte400 in diyor hocam ne kesintisi
ciddi alıcıyım 400 ver alayım diyor
500 zorlıyayımmı hocam yoksa 450 mi diyeyim markası zaten belli diyor adam
kasayı kaçtan koyayım ve sattıktan sonra sorumluluk almam gerekiyomu iade bozulması gibi durumalrdaNe zorluyon 400 den ver işte
Sorunlu, arada bir kesiliyor falan dersen gerek yok.kasayı kaçtan koyayım ve sattıktan sonra sorumluluk almam gerekiyomu iade bozulması gibi durumalrda
sorunu yok hocam sadece oturduğum yerde elektrik kesintisi oluyodu psu ile ilgili sorun yoktu en sonSorunlu, arada bir kesiliyor falan dersen gerek yok.
PSU sıkıntısız ise no problemsorunu yok hocam sadece oturduğum yerde elektrik kesintisi oluyodu psu ile ilgili sorun yoktu en son
tamam hocam teşekkürler kasa içinde 400-500 uygunmudurPSU sıkıntısız ise no problem