ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Adam kardeşini zarara soktu seni beni düşünür müBu videodaki arkadaşa büyük geçmişler olsun, keşke 1050 Ti ve APU işlemci kullanıp 8 GB Ram tercih edip, kronik sorunlu ssd tercih etmek yerine bu platform'dan tavsiye alıp daha güzel 16 ram'li bir apu toplasaymış.
2021 yılında sıfır 1050ti miBu videodaki arkadaşa büyük geçmişler olsun, keşke 1050 Ti ve APU işlemci kullanıp 8 GB Ram tercih edip, kronik sorunlu ssd tercih etmek yerine bu platform'dan tavsiye alıp daha güzel 16 ram'li bir apu toplasaymış.
Harbiden ha.Adam kardeşini zarara soktu seni beni düşünür mü
Büyük geçmiş olsun hem de hocam inşallah okuma fırsatı olur da bu yazıları bir soğuk su içer üstüne. 4800 Bütçe ile rezil olmuş.Arkadaşa geçmiş olsun
Sistemde düzgün parça göremedim.Bu videodaki arkadaşa büyük geçmişler olsun, keşke 1050 Ti ve APU işlemci kullanıp 8 GB Ram tercih edip, kronik sorunlu ssd tercih etmek yerine bu platform'dan tavsiye alıp daha güzel 16 ram'li bir apu toplasaymış.
Maalesef öyle olmuş hocam, ben gerçekten üzüldüm videodaki arkadaşa.Geçmiş olsun, bir de rehber olarak bu insanları görüyorlar. Bildiğin ellerinde kalan ürünleri toplayıp harika bir sistem kurduk demişler. Yazık gerçekten, bir de bunu videoya alıp kanalına marifetmiş gibi yüklemiş.
10100 tercih edip direk alabilirdi veya 10100F alıp ekran kartı kovalayabilirdi.
o yine kabul edilebilir sıfırb 1050 ti kullanmışlarEkran kartı olan sistemde APU işlemci kullanmak... Daha fazla anlatmaya gerek yok sanırım.