esas önemli parça powersupply zaten. voltaj dalgalanması vs önlemek için ups alacaksan da online upslere bakman lazımİşte bende şu soruların cevabı için elektrikçiyi aradim bilgisayarımın yanmasını patlamasını istemiyorum evde tüm prizler de sorun var mı bilmiyorum sadece daha önce bilgisayarım power patladı yandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu korur mı bilgisayarı mı akım kaçağı kısa devre falan olunca
Sistemim şu direk atayımpsu patlaması elektrik tesisatlı olmayabilir.evet ups kullanıyorum ve memnunum.akım ve kısa devre korumalı.
ekran kartın marka model nedir?
Online ups ne oluyor link var mı alayım biriniesas önemli parça powersupply zaten. voltaj dalgalanması vs önlemek için ups alacaksan da online upslere bakman lazım
kasanın 5 de biri bile değil küçük bir akü kutusu aslında fişini elektrik tesisatıa arkasındaki iki prize de monitör ve kasanın fişini takıyorsun bu kadarPeki bunun kurulumu kolay mı nerede duracak tam
Cidden mi bana önerir misin ups uygun alayım link atarsan kurulumunu da anlatırsan sevinirim olduğum evde bir bilgisayarım patladı yeni aldığım pc zarar gelmesin istiyorumBir dönem Sakarya da yaşadım, bulunduğum bina çok eski, hem topraklama yok hem de voltaj dalgalanmaları oluyordu. Mesela bilgisayarın müziğinde titreme, mouse'un kare kare takılmalar falan hep elektrik yüzünden oluyordu. Bir gün voltaj dalgalanması ile Corsair psu yanmıştı. Sonrasında UPS alarak sorunu çözmüştüm.
Evet UPS almak PC için çözüm lakin PSU da düzgün ve sistem gücüne yeterli W ta olmalıİşte bende şu soruların cevabı için elektrikçiyi aradim bilgisayarımın yanmasını patlamasını istemiyorum evde tüm prizler de sorun var mı bilmiyorum sadece daha önce bilgisayarım power patladı yandı
Bu korur mı bilgisayarı mı akım kaçağı kısa devre falan olunca