Neler Yeni

Evimde topraklama yok elektrikçi role takacak

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
psu patlaması elektrik tesisatlı olmayabilir.evet ups kullanıyorum ve memnunum.akım ve kısa devre korumalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartın marka model nedir?

Son düzenleme:

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Gökhan
İşte bende şu soruların cevabı için elektrikçiyi aradim bilgisayarımın yanmasını patlamasını istemiyorum evde tüm prizler de sorun var mı bilmiyorum sadece daha önce bilgisayarım power patladı yandı

Bu korur mı bilgisayarı mı akım kaçağı kısa devre falan olunca
esas önemli parça powersupply zaten. voltaj dalgalanması vs önlemek için ups alacaksan da online upslere bakman lazım

Erkonl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Abdülhamid
psu patlaması elektrik tesisatlı olmayabilir.evet ups kullanıyorum ve memnunum.akım ve kısa devre korumalı.

ekran kartın marka model nedir?
Sistemim şu direk atayım

esas önemli parça powersupply zaten. voltaj dalgalanması vs önlemek için ups alacaksan da online upslere bakman lazım
Online ups ne oluyor link var mı alayım birini

Ekler

• Screenshot_2024-05-28-07-37-05-942_com.incehesap.web.web2.jpg
    Screenshot_2024-05-28-07-37-05-942_com.incehesap.web.web2.jpg
    616 KB · Hit: 15

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
senin ekran kartın 160watt benimki 250watt attığım ups oyunlarda rahat besler sıkıntı yaşatmaz sana.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
daha uyguna var mı bilmiyorum ama çin malı ups lerden uzak dur.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Sercan SAYİT
Bir dönem Sakarya da yaşadım, bulunduğum bina çok eski, hem topraklama yok hem de voltaj dalgalanmaları oluyordu. Mesela bilgisayarın müziğinde titreme, mouse'un kare kare takılmalar falan hep elektrik yüzünden oluyordu. Bir gün voltaj dalgalanması ile Corsair psu yanmıştı. Sonrasında UPS alarak sorunu çözmüştüm.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Peki bunun kurulumu kolay mı nerede duracak tam
kasanın 5 de biri bile değil küçük bir akü kutusu aslında fişini elektrik tesisatıa arkasındaki iki prize de monitör ve kasanın fişini takıyorsun bu kadar

Erkonl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Abdülhamid
Bir dönem Sakarya da yaşadım, bulunduğum bina çok eski, hem topraklama yok hem de voltaj dalgalanmaları oluyordu. Mesela bilgisayarın müziğinde titreme, mouse'un kare kare takılmalar falan hep elektrik yüzünden oluyordu. Bir gün voltaj dalgalanması ile Corsair psu yanmıştı. Sonrasında UPS alarak sorunu çözmüştüm.
Cidden mi bana önerir misin ups uygun alayım link atarsan kurulumunu da anlatırsan sevinirim olduğum evde bir bilgisayarım patladı yeni aldığım pc zarar gelmesin istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
Kaçak akım rolesi sigorta kutusuna takılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
İşte bende şu soruların cevabı için elektrikçiyi aradim bilgisayarımın yanmasını patlamasını istemiyorum evde tüm prizler de sorun var mı bilmiyorum sadece daha önce bilgisayarım power patladı yandı

Bu korur mı bilgisayarı mı akım kaçağı kısa devre falan olunca
Evet UPS almak PC için çözüm lakin PSU da düzgün ve sistem gücüne yeterli W ta olmalı

Top Bottom