Neler Yeni

Evime icra kağıdı geldi hesap satışından.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Anıl G
Merhaba arkadaşlar ben bir hesap satmıştım X platformundan bir Valorant hesabıydı hesabın kurucusu ben değildim tabii fakat sanırım ilk sahibi geri almış hesabı evime icra kağıdı geldi bir zarar var ve bu zarar ödensin vs. diye şükür param var sorun yok ödemesine öderim ama nereye ödeyeceğim nasıl ödeyeceğim? Kime ulaşacağım bilgi alabilmek için? Kağıdın sol altında icra şubesinin IBAN'ı falan var zararın tutarı belli zaten oraya mı göndermem lazım?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,500
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Böyle bişey mümkün değil. İcra kağıdında İban mı olur?
Şubeye git gerçekmi diye soruştur. Gerçekse ödersin artık. Dolandırıcılar kol kol geziyor

Aquamen

80+ Bronze
e devlete gir ordan uyap vatandaş portalına dosya sorgulama ordan icrayi seç bak yoksa s et

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
icraya gelmeden önce icra memuru ya da karşı tarafın avukatı sizi uzlaşmak için arar icra son çaredir uyap vatandaştan bak gerçek olamayabilir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,409
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Uyapa gir, dosyalarımdan icra dosyalarını kontrol et. Orada bir dosya var mı yok mu bak. Dosya var ise olabildiğince hızlı şekilde ilamsız icraya itiraz dilekçesi örneklerine bakıp itiraz dilekçesi hazırla, dosya yoksa boşver zaten hesap satışı resmi değil yasada yeri yok

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Anıl G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar icra gerçek e-devlette icra dosyası sorgulamada çıkıyor benden talep edilen icra dairesinden gelen kağıtta belli bir ücret talep ediliyor ve vergi dairesinin iban bilgileri bulunuyor sorguladığımda da doğru çıkıyor. benden istenilen ödemeyi kendilerinin ibanına gönderip açıklamaya dosya numarası flan yazdım sorun yok. fakat kendilerine ulaşılabilecek hiç bir yer yok mail adresi yok internette bırakılan telefon numaralarını aradım işe yaramadı vs. ne gerekiyorsa yaptım ama yok. kendilerine ulaşabilsem en azından kağıtta yazan ücreti ödedim şimdi ne olacak vs. ? falan diye kafamı rahatlatmaya çalışacağım ama kafam patlayacak resmen. saatlerdir uğraşıyorum.

CharlesPolat

80+ Bronze
arkadaşlar icra gerçek e-devlette icra dosyası sorgulamada çıkıyor benden talep edilen icra dairesinden gelen kağıtta belli bir ücret talep ediliyor ve vergi dairesinin iban bilgileri bulunuyor sorguladığımda da doğru çıkıyor. benden istenilen ödemeyi kendilerinin ibanına gönderip açıklamaya dosya numarası flan yazdım sorun yok. fakat kendilerine ulaşılabilecek hiç bir yer yok mail adresi yok internette bırakılan telefon numaralarını aradım işe yaramadı vs. ne gerekiyorsa yaptım ama yok. kendilerine ulaşabilsem en azından kağıtta yazan ücreti ödedim şimdi ne olacak vs. ? falan diye kafamı rahatlatmaya çalışacağım ama kafam patlayacak resmen. saatlerdir uğraşıyorum.
Güzel troll beğendim ama sallarken bildiğin konu da salla bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye
Canmms
Top Bottom