Neler Yeni

Evime Türk Telekom fiber geldi !

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali
Merhaba arkadaşlar şu an hepinizle bu mutlu anımı paylaşmak istedim. 3 yıllık savaşı kazandım ve şu an ROUTER-ONT kurulumu yapılıyor. İnternetimizi de direkt aktif ediyolar. Gerçekten mutluluktan ellerim titriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yunus
Hayırlı olsun kardo bi ara lol gireriz o zaman. Veya Apex üstelik apex de ilk itemlerde senden olur ha ne dersin?

orak98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
nayifork
nasıl başardın dostum 75megabit altyapıyla çürüyeceğim ben

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mustafa Ödemiş
Süreç nasıldı ? Bende başvuruvu yapmak istiyorum dairem için açıkçası.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Dostum bende şu an zaten türk telekomun iğrenç modemi yüzünden o kadar alıyorum merak etme :D
Kardeşim dilekçe felan mı verdin evimin yanındaki eve fiber geldi benim sokak farklı sokak diye vermediler :) Yan mahalleyi de daha aktif etmediler

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar şu an hepinizle bu mutlu anımı paylaşmak istedim. 3 yıllık savaşı kazandım ve şu an ROUTER-ONT kurulumu yapılıyor. İnternetimizi de direkt aktif ediyolar. Gerçekten mutluluktan ellerim titriyor.
Benimde ne bozuk alt yapıyı yapıyorlar nede fiber getiriyorlar her yerden darlıyorum hep kopyala yapıştır genel müdürle konuştum 3 kere yine bir şey değişmedi sadece çeneleri çalışıyor. 10mbit zar zor alıyorum oda verirse kopma fln her şey var upload desen IŞIK HIZINDA 300kb larda takılıyor bana gelip diyor kablo oksitli yok portunuz arızalı yapsana kardeşim o zmn senin işin ne ?

Hayırlı olsun hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan kaya
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Hocalar konudan bağımsız size bir şey soracağım.
Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bir üst sokakta fiber var ama bizim sokakta yok 50 mbps kullaniyorum onada yeni geçtim 16dan :(

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali
Ne kadar ödeyeceksin?
600 TL ama 100 mbps ben millenicoma geçicem 1 haftaya 1000 mbps 500 tl falandı galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar maksimum 100 mbps alırım diye gösteriyor turknet neden ?

Top Bottom