Merhaba arkadaşlar şu an hepinizle bu mutlu anımı paylaşmak istedim. 3 yıllık savaşı kazandım ve şu an ROUTER-ONT kurulumu yapılıyor. İnternetimizi de direkt aktif ediyolar. Gerçekten mutluluktan ellerim titriyor.
Dostum bende şu an zaten türk telekomun iğrenç modemi yüzünden o kadar alıyorum merak etmenasıl başardın dostum 75megabit altyapıyla çürüyeceğim ben
Kardeşim dilekçe felan mı verdin evimin yanındaki eve fiber geldi benim sokak farklı sokak diye vermediler Yan mahalleyi de daha aktif etmedilerDostum bende şu an zaten türk telekomun iğrenç modemi yüzünden o kadar alıyorum merak etme
Benimde ne bozuk alt yapıyı yapıyorlar nede fiber getiriyorlar her yerden darlıyorum hep kopyala yapıştır genel müdürle konuştum 3 kere yine bir şey değişmedi sadece çeneleri çalışıyor. 10mbit zar zor alıyorum oda verirse kopma fln her şey var upload desen IŞIK HIZINDA 300kb larda takılıyor bana gelip diyor kablo oksitli yok portunuz arızalı yapsana kardeşim o zmn senin işin ne ?Merhaba arkadaşlar şu an hepinizle bu mutlu anımı paylaşmak istedim. 3 yıllık savaşı kazandım ve şu an ROUTER-ONT kurulumu yapılıyor. İnternetimizi de direkt aktif ediyolar. Gerçekten mutluluktan ellerim titriyor.
600 TL ama 100 mbps ben millenicoma geçicem 1 haftaya 1000 mbps 500 tl falandı galibaNe kadar ödeyeceksin?
Nasıl bakıyorsun etraftaki internet hızlarınıBir üst sokakta fiber var ama bizim sokakta yok 50 mbps kullaniyorum onada yeni geçtim 16dan