Neler Yeni

Evkur oyuncu PC almak :(

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Ailem PC dair en ufak bilgisi olmamasına rağmen inatla kaziklanmak istiyorlar ve artık pes ettim. Evkur dan oyuncu PC önerir misiniz ? Ekran kartı 1650 olsun zaten gördüğüme göre evkurun işlemcileri çöp .
Aga teknosadan al ordan daha iyi yapma evkurdan alıcaz diyolarsa illaha belkide bi bildikleri vardır hediye falan indirim bi bakın babanıza sorun neden burdan almak istiyosun diye bi sor

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Kaç sene boyunca kötü PC'lerle oyun oynadıktan sonra zar zorda olsa hayallerimi gerçekleştirmeyi başardım hocam

Yani benim oyun hayatım sürekli darbogazla oyun oynamak üzerineydi GTA SA'yı 30 FPS oynuyordum ya size o kadar söyleyeyim
Dying Light'ı çok severdim onu oynamak için neler neler yapardım belgelerden gölgeleri kapatırdım yine de oynayamazdım YouTube'dan TİTAN X gibi kartların performanslarına bakıp hayran kalırdım şimdi dying light 1'i geç dying light 2'i ultrada oynayacağım

Ama PC aldıktan sonra ferkediyorsunuz aslında hayallerinin ne kadar küçük bir şeyden ibaret olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gerekirse trip atın aldırmayın çok basit
Aileniz size güvensin siz oğlusunuz sonuçta
Keşke trip yeseler :( İster al ister alma çokta seyimde diyorlar :D .

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Burada Evkur'u kötüleyenler adamlar kartsız peşinatsız senet yapıyor. Sen yap seneti kartsız ödemeyi. Adamlarda öyle kar ediyor işte. Serbest piyasa isteyen istediği kadar kar koyar. Gel al diye kimse zorlamıyor. Gidip Evkur'dan alın demiyorum tabi ama kötülemek yanlış.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bütçe?

4 tane sistem var zaten En mantıklısı bu

Ohaa kazığa bak

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Benim ailem de böyle hem kredi kartı limiti 6k o yüzden intten yetmiyor hemde güvenmiyorlar şimdi zorla teknosa ya da vatana götürmeye karar verdiler vatana gidip sadece göz gezdiricem ordan vın izmir monster mağazası şu piyasada vatandan 13k ya adam gibi sistem çıkmaz ha çıkarsa alırım olmazsa monster rtx 3060lı bir notebook alıp geçicem başka çare yok.
monser kalitesiz değil mi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Burada Evkur'u kötüleyenler adamlar kartsız peşinatsız senet yapıyor. Sen yap seneti kartsız ödemeyi. Adamlarda öyle kar ediyor işte. Serbest piyasa isteyen istediği kadar kar koyar. Gel al diye kimse zorlamıyor. Gidip Evkur'dan alın demiyorum tabi ama kötülemek yanlış.
Hayır kötülemek gayet doğru
Serbest piyasa diye gezecek olursak o zaman DA Sistem 5'i alıp 12k'dan satan insanlara hiç bir şey demeyelim aaa ne kadar doğru bir hareket diyelim değil mi?
Karışamayız istediğini yapar istediği fiyattan satar ama bu yaptığı hareketin doğru olduğunu göstermez
Evkurda gereksiz fahiş fiyatlara satıyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır kötülemek gayet doğru
Serbest piyasa diye gezecek olursak o zaman DA Sistem 5'i alıp 12k'dan satan insanlara hiç bir şey demeyelim aaa ne kadar doğru bir hareket diyelim değil mi?
Karışamayız istediğini yapar istediği fiyattan satar ama bu yaptığı hareketin doğru olduğunu göstermez
Evkurda gereksiz fahiş fiyatlara satıyor
Üstüne koydukları para 2-3k en fazla. Ben doğru hareket demedim. Adamlar ödemede kolaylık yapıyor e bi zahmet koysunlar kar. Çok normal.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Kaç sene boyunca kötü PC'lerle oyun oynadıktan sonra zar zorda olsa hayallerimi gerçekleştirmeyi başardım hocam

Yani benim oyun hayatım sürekli darbogazla oyun oynamak üzerineydi GTA SA'yı 30 FPS oynuyordum ya size o kadar söyleyeyim
Dying Light'ı çok severdim onu oynamak için neler neler yapardım belgelerden gölgeleri kapatırdım yine de oynayamazdım YouTube'dan TİTAN X gibi kartların performanslarına bakıp hayran kalırdım şimdi dying light 1'i geç dying light 2'i ultrada oynayacağım

Ama PC aldıktan sonra ferkediyorsunuz aslında hayallerinin ne kadar küçük bir şeyden ibaret olduğunu
5.5 yaşımdan beri bilgisayar işleriyle ilgileniyorum, adam akıllı bir bilgisayarım olmadı. Para biriktiriyordum 8k civarına 1660S'li sistem alacaktım 10k olmuş. Hayaller basit ama ulaşması zor.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
monser kalitesiz değil mi
manisada oturuyorum ailem ya manisa vatan şubesi ya teknosa ya da izmir monster internetede güvenmiyorlar hemde kredi kartı limiti yetmiyor birde az önce gamegarajda meraktan bir sistem baktım rtx 2060 superli sistem 12k mı ne işte pc hocasının gamegaraj ile yaptığı bir sistem videoda 6799tl 2060 super li sistem diyor birkaç ay önce çekilmiş ve şuan fiyatı 12k işte welcome to turkey and mining

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Alıyorlarsa ona şükret, yeterki alsınlar ben ona bile razıyım ama almıyorlar.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
manisada oturuyorum ailem ya manisa vatan şubesi ya teknosa ya da izmir monster internetede güvenmiyorlar hemde kredi kartı limiti yetmiyor birde az önce gamegarajda meraktan bir sistem baktım rtx 2060 superli sistem 12k mı ne işte pc hocasının gamegaraj ile yaptığı bir sistem videoda 6799tl 2060 super li sistem diyor birkaç ay önce çekilmiş ve şuan fiyatı 12k işte welcome to turkey and mining
bir Gizli oyuncu teşkilatı çıkıp mining farmlarına baskın düzenleyip sahiplerini kaldırıcaklar NET

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,511
Üyeler
161,072
Son üye
doganheadd
Top Bottom