Neler Yeni

Evkur oyuncu PC almak :(

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001
Bütçe?

4 tane sistem var zaten En mantıklısı bu

bu fiyatlar ne lan

Efem1905

80+ Bronze

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,740
İsim
Eren Yeager
Evkurdan çocukluğumda 2 defa kazık yemiş biri olarak yazıyorum bunu ailenizle ne kadar konuşmanız gerekiyorsa konuşun kızın bağırın zaten bilgisayarı bana alacaksınız bana neden güvenmiyorsunuz deyin trip atın ama o sistemlerden hiç birini almayın

Yani benim aldığım ilk sistemle beraber hayata dair umutlarının çoğunu kaybetmiştim size o kadar söyleyeyim o zamanın parası ile 4000TL verip hd6570 aldırmışlardı bana sene 2014 civarı
Ve hiç bir oyunu neredeyse oynayamıyordun
işlemcisi de a8 6600k çocuk olduğum için tabi bilmiyorum gittim gtx950 aldım darbogazlı kullandım
Yani dostum almayın ne yapın ne edin almayın

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Evkurdan çocukluğumda 2 defa kazık yemiş biri olarak yazıyorum bunu ailenizle ne kadar konuşmanız gerekiyorsa konuşun kızın bağırın zaten bilgisayarı bana alacaksınız bana neden güvenmiyorsunuz deyin trip atın ama o sistemlerden hiç birini almayın

Yani benim aldığım ilk sistemle beraber hayata dair umutlarının çoğunu kaybetmiştim size o kadar söyleyeyim o zamanın parası ile 4000TL verip hd6570 aldırmışlardı bana sene 2014 civarı
Ve hiç bir oyunu neredeyse oynayamıyordun
işlemcisi de a8 6600k çocuk olduğum için tabi bilmiyorum gittim gtx950 aldım darbogazlı kullandım
Yani dostum almayın ne yapın ne edin almayın
"Nereden nereye?" lafının vücut bulmuş hali resmen adam.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Ailem PC dair en ufak bilgisi olmamasına rağmen inatla kaziklanmak istiyorlar ve artık pes ettim. Evkur dan oyuncu PC önerir misiniz ? Ekran kartı 1650 olsun zaten gördüğüme göre evkurun işlemcileri çöp .
ben de yön avmedn aldım kredi kartımız vs olmadığı için ama pc listesini bi atman lazım ben imkanlar dahilin capser excalibur g770i 12kya aldım elden taksit ile ben aldğımda 8k idi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Benim ailem de böyle hem kredi kartı limiti 6k o yüzden intten yetmiyor hemde güvenmiyorlar şimdi zorla teknosa ya da vatana götürmeye karar verdiler vatana gidip sadece göz gezdiricem ordan vın izmir monster mağazası şu piyasada vatandan 13k ya adam gibi sistem çıkmaz ha çıkarsa alırım olmazsa monster rtx 3060lı bir notebook alıp geçicem başka çare yok.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Arkadaşlar dediklerinizi dikkate alacak olmazsa DC çağırırım sinirden gülüyorum dhsgahdbsjdbsb valla delircem cidden aciyorum ve üzülüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Evkur = Taksitten ne kadar kazansam acaba :rolleyes:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,740
İsim
Eren Yeager
"Nereden nereye?" lafının vücut bulmuş hali resmen adam.
Kaç sene boyunca kötü PC'lerle oyun oynadıktan sonra zar zorda olsa hayallerimi gerçekleştirmeyi başardım hocam

Yani benim oyun hayatım sürekli darbogazla oyun oynamak üzerineydi GTA SA'yı 30 FPS oynuyordum ya size o kadar söyleyeyim
Dying Light'ı çok severdim onu oynamak için neler neler yapardım belgelerden gölgeleri kapatırdım yine de oynayamazdım YouTube'dan TİTAN X gibi kartların performanslarına bakıp hayran kalırdım şimdi dying light 1'i geç dying light 2'i ultrada oynayacağım

Ama PC aldıktan sonra ferkediyorsunuz aslında hayallerinin ne kadar küçük bir şeyden ibaret olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar dediklerinizi dikkate alacak olmazsa DC çağırırım sinirden gülüyorum dhsgahdbsjdbsb valla delircem cidden aciyorum ve üzülüyorum.
Hocam gerekirse trip atın aldırmayın çok basit
Aileniz size güvensin siz oğlusunuz sonuçta

xarsieu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
.
hocam evkurdan ürün alınmaz büyük ihtimal teşhir ürünü göndericekler ve 3000 liralık cihazı size 6000 liraya satıcaklar.

Top Bottom