Neler Yeni

Evrim Ağacı'nda beni takip edin!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evrim Ağacı'nda blog yazıları yayınlamaya karar verdim. Vaktimi bi de böyle değerlendireyim dedim.

Bu da oradaki ilk yazım.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Evrim Ağacı'nda blog yazıları yayınlamaya karar verdim. Vaktimi bi de böyle değerlendireyim dedim.

Bu da oradaki ilk yazım.
Evrim ağacı aşırı boş bi kanal. Barış özcan gibi olnaya çalışıyor. Ama olmasın bence barış özcanda çocuk kitlenin bilim diye dolaştığı sahte bilgiler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Evrim ağacı aşırı boş bi kanal. Barış özcan gibi olnaya çalışıyor. Ama olmasın bence barış özcanda çocuk kitlenin bilim diye dolaştığı sahte bilgiler :)
Sahte bilgiler mi :D Barış özcan gibi olmayamı çalışıyor :DDDD Barış özcandan öncede vardı evrim ağacı. Ve bilgilerininde kaynaklarını veriyorlar :)) Tahmin ettiğim bir kesimden olduğundan muhtemelen böyle yazmışsın belli.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sahte bilgiler mi :D Barış özcan gibi olmayamı çalışıyor :DDDD Barış özcandan öncede vardı evrim ağacı. Ve bilgilerininde kaynaklarını veriyorlar :)) Tahmin ettiğim bir kesimden olduğundan muhtemelen böyle yazmışsın belli.
O arkadaş düz dünyayı savunuyor, Dış güçler Türkiye'yi ele geçirmeye falan çalışıyor diyor, 65 yaş üstü dayılar gibi. Yani ciddiye alma.

123kral14

80+ Silver
Çok reklam var ama eline sağlık yazı çok güzel ve faydalı olmuş.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Aga sen daha 2 hafta once düz dünyayı savunup psikolojin bozuk diye gezmiyor muydun?

Top Bottom