İnsanlar Maymundan Geliyorsa Şimdiki Maymunlar Neden İnsan Olmuyor? diyerek konuyu patlatayım.
Alıntıyı görüntüle
İnsanlar Maymundan Geliyorsa Şimdiki Maymunlar Neden İnsan Olmuyor? diyerek konuyu patlatayım.
Alıntıyı görüntüle
İşin özü şudur: İnsan; maymunlardan evrimleşmiştir, diğer maymunlarla ortak ataları vardır ve şu anda hâlen maymunlar olarak bilinen Simiiformes infratakımının üyesi olan, yani maymun olan bir türdür. İnsanın "geldiği" yer, şempanze ile ortak atası olan Orrorin'dir
hocam ben onu mizahi olarak attım.İşin özü şudur: İnsan; maymunlardan evrimleşmiştir, diğer maymunlarla ortak ataları vardır ve şu anda hâlen maymunlar olarak bilinen Simiiformes infratakımının üyesi olan, yani maymun olan bir türdür. İnsanın "geldiği" yer, şempanze ile ortak atası olan Orrorin'dir
Şaka kank bu daha mantıklı benceİspatla.
evrimden kastın insanların maymundan gelmesiyse farklı görüşler varİsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
olay sadece maymundan ibaret degil ki günümüzde gördügümüz covid virüsü bile kaç kere evrim geçirdiGidin babanıza deyin,baba biz maymundan geldik inanmıyorsan ispatlarım.
Genel olarak demek istedim. Bir tek hücreliden çok hücreli bir canlı oluşabilmesi. Adaptasyonla meyve ağacının milyonlarca yıl içinde kertenkele olabilme olasılığı.evrimden kastın insanların maymundan gelmesiyse farklı görüşler var
ama başlığı biraz daha açıklayıcı yapmanı öneririm konu buysa
konu o değilse evrim kanıtlanmış bişey tabi ki var
O evrimse evet ben şahidim şu an tamamımolay sadece maymundan ibaret degil ki günümüzde gördügümüz covid virüsü bile kaç kere evrim geçirdi