Excalibur G870 Ciddi Fps Düşüklüğü

Reaksiyon skoru
0
excalibur g870 rtx 4050 i7-13620 16gb ram bilgisayar lolde 60-80 fps valorantta 90 fps alıyor ilk aldığım zaman lolde en az 300 valorantta en az 250 fps goruyordu tüm driverları güncelledim windowsu da güncelledim 2 kere format atıp driverları tekrar indirdim fakat sorun çözülmüyor sorun ne olabilir?

excalibur g870 rtx 4050 i7-13620 16gb ram bilgisayar lolde 60-80 fps valorantta 90 fps alıyor ilk aldığım zaman lolde en az 300 valorantta en az 250 fps goruyordu tüm driverları güncelledim windowsu da güncelledim 2 kere format atıp driverları tekrar indirdim fakat sorun çözülmüyor sorun ne olabilir?
Bende 4060 i5 12450h var aynı sorunları yaşıyorum temiz bir format atın bakımını yapın driverlarını kurun yüksek performans açın onlarda olmazsa birde harici bir ekrana bağlayıp deneyin bir ekrana bağlayınca igpu devreye girmiyor

Casper sorunları övenler gelsin bekliyorum
Heh geldim ne oldu ? Casper sorunu değil bence ısınma sorunu yaşıyor her markada olabilir bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir görüntü vs. vermen lazım dümdüz konu açıyorsunuz. Laptopun en son bakımı ne zaman oldu ? MSI afterburner varsa furmark testi yapıp değer paylaşır mısınız ? Bu testler olmadan bu konuları açmak yasaklanmalı. Msi afterburer ile kaç w çekebiliyor ekran kartınız ısı değerleriniz ve hızınızı görmem lazım.

Bunları kendim tahmin edemem yani.

Heh geldim ne oldu ? Casper sorunu değil bence ısınma sorunu yaşıyor her markada olabilir bu.

Bir görüntü vs. vermen lazım dümdüz konu açıyorsunuz. Laptopun en son bakımı ne zaman oldu ? MSI afterburner varsa furmark testi yapıp değer paylaşır mısınız ? Bu testler olmadan bu konuları açmak yasaklanmalı. Msi afterburer ile kaç w çekebiliyor ekran kartınız ısı değerleriniz ve hızınızı görmem lazım.

ürün kronik bitti açıklama yapıp heveslendirme milleti

Yasaklanmalı filan demişsiniz adam istediği gibi açar gene boş konuşmuşsunuz istedigin tüm testleri açsın cozemezsin sorunu Casper bu çunku

dahili gpu yu kullanıyordur büyük ihtimal

Yasaklanmalı filan demişsiniz adam istediği gibi açar gene boş konuşmuşsunuz istedigin tüm testleri açsın cozemezsin sorunu Casper bu çunku
Sen şu yorumu yaparak zaten beni yasaklamaya çalışıyorsun resmen kendi cihazım hakkında rahatça konuşamıyorum sayenizde. Bırak konu sahibi konuşsun sen değil, alt tarafı bir test istedik bunlar nasıl cevaplar abi. Adam demediğini bırakmamış. Size güven veren sistemin ben.

Sayenizde laptopa ait 1 adet resim kanıtlı belge olmadan yazıdan ibaret sorun konuları açılıyor dolu. Konunun aslını anlayamadım, cihazın özellikleri ve fps değerlerinden ibaret sorun konusu mu olur ? Sıcaklıkları bilmeden nasıl yorum yapalım burada. Casper böyle Casper şöyle diyerek yardımcı olmaya çalışmadığın ve olamadığın apaçık ortada senin niyetin başka ve burada herkes bunu anlar. Sadece geriyorsun ortalığı hadi işine bak.

ürün kronik bitti açıklama yapıp heveslendirme milleti
Ben ürünü kullanıyorum ısınma sorunum yoksa ciddi fps düşüşü de yaşamadım ve önerdiğim heveslendirdiğim vs. de yok boş yapma. Laptop öneri konusu değil bu zaten.

Son düzenleme:
Geri