Neler Yeni

Excalibur G870 nasıldır

HaQ26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kemal İlke
Selam millet RTX 3060 içeren bir laptop almak istiyorum. G870'in 16 GB ram içeren ve 1 TB SSD'si olan versiyonu fiyat ve donanım olarak hoşuma gitti sizce almalı mıyım veya başka bir şey mi alayım??

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ulaş Menekşeli
Dün şipariş ettim bu modeli. Bakalım çok fazla olumsuz yorum var bu modeller hakkında ama bu yeni kasası iyi gibi duruyor. 23.5k ya bu içerikleri sunan ve rtx 3060 lı bir başka dizüstü göremedim ben.

C-Kerto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
Dün şipariş ettim bu modeli. Bakalım çok fazla olumsuz yorum var bu modeller hakkında ama bu yeni kasası iyi gibi duruyor. 23.5k ya bu içerikleri sunan ve rtx 3060 lı bir başka dizüstü göremedim ben.
Hocam aynı laptopu Bende almayı düşünüyorum elinize ulaştıysa deneyimleriniz nasıl herhangi bir fan sorunu yada ısınma problemi var mı

TİTAN.

80+ Platinum
Selam millet RTX 3060 içeren bir laptop almak istiyorum. G870'in 16 GB ram içeren ve 1 TB SSD'si olan versiyonu fiyat ve donanım olarak hoşuma gitti sizce almalı mıyım veya başka bir şey mi alayım??
arkadaşımda bunun bi benzeri vardı kapak kaptıp açılan yerlerde sıkıntı var onun haricinde güzel gibiydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ulaş Menekşeli
Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum dostlar. Bence fiyatına göre performansı oldukça iyi. Soğutma konusunda da başarılı buldum. 4-5 tane Triple-A oyun indirip zorlaya zorlaya kullandım. Eleştireceğim tek yönü oyunlarda fanların çok ses çıkarması. Kulaklıksız oyun oynamak istiyorsanız oyunun sesini oldukça yükseltmelisiniz yoksa fanların sesinden duyamazsınız.

En İyi Cevap
3
Link paylaşabilir misiniz? Dediğiniz fiyata bulamadım.

Ysuflix

80+ Gold
iyidir iyidir alınır hayırlı olsun bu model sağlam

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Gözlemlerime göre gayet güzel görünüyor alınır bence yani 1TB SSD, 16GB RAM ve RTX 3060'ı birden taşıyan laptop önceden hiç görmemiştim ve bunlar gayet güzel özellikler birçok oyunu rahat oynatır.

En İyi Cevap
3
Bende HP-Victusu iadeye gönderdim bu bütçede cihaz arıyorum ama caspera büyük ön yargım var kullanan var mı nasıldır?

Ekran kartı kaç W? Prime95 te maks kaç derece görüyor?.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
21.5 k şuan i5 olan
Bu fiyata bence kesinlikle şans verillmesi lazım. 21.5 kya 16 gb ram ve 3060 ve yeni nesil intel işlemci. Bir sorun çıkarsa iade edilir zaten.

En İyi Cevap
3
Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum dostlar. Bence fiyatına göre performansı oldukça iyi. Soğutma konusunda da başarılı buldum. 4-5 tane Triple-A oyun indirip zorlaya zorlaya kullandım. Eleştireceğim tek yönü oyunlarda fanların çok ses çıkarması. Kulaklıksız oyun oynamak istiyorsanız oyunun sesini oldukça yükseltmelisiniz yoksa fanların sesinden duyamazsınız.
Hocam prime95 testinde işlemci maks kaç derece görüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modartın incelemesinde işlemci 96 dereceyi görüyor hemde tam yükte bile değilken adam övemeye devam ediyor, birde gönderilen pc en üst modeldende üstü. Bu nasıl bi sponsorlu içerik...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom