Hocam aynı laptopu Bende almayı düşünüyorum elinize ulaştıysa deneyimleriniz nasıl herhangi bir fan sorunu yada ısınma problemi var mıDün şipariş ettim bu modeli. Bakalım çok fazla olumsuz yorum var bu modeller hakkında ama bu yeni kasası iyi gibi duruyor. 23.5k ya bu içerikleri sunan ve rtx 3060 lı bir başka dizüstü göremedim ben.
arkadaşımda bunun bi benzeri vardı kapak kaptıp açılan yerlerde sıkıntı var onun haricinde güzel gibiydiSelam millet RTX 3060 içeren bir laptop almak istiyorum. G870'in 16 GB ram içeren ve 1 TB SSD'si olan versiyonu fiyat ve donanım olarak hoşuma gitti sizce almalı mıyım veya başka bir şey mi alayım??
Bu fiyata bence kesinlikle şans verillmesi lazım. 21.5 kya 16 gb ram ve 3060 ve yeni nesil intel işlemci. Bir sorun çıkarsa iade edilir zaten.21.5 k şuan i5 olan
CASPER Excalibur G870.1245-BF60X-B Intel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB SSD 6 GB RTX 3060 Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Excalibur G870.1245-BF60X-B Intel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB SSD 6 GB RTX 3060 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam prime95 testinde işlemci maks kaç derece görüyor?Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum dostlar. Bence fiyatına göre performansı oldukça iyi. Soğutma konusunda da başarılı buldum. 4-5 tane Triple-A oyun indirip zorlaya zorlaya kullandım. Eleştireceğim tek yönü oyunlarda fanların çok ses çıkarması. Kulaklıksız oyun oynamak istiyorsanız oyunun sesini oldukça yükseltmelisiniz yoksa fanların sesinden duyamazsınız.