Neler Yeni

Excalibur G870 RTX 4060 alınır mı?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,958
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Alınır, hayırlı olsun.
Alternatif ve marka olsun diyorsanız 4050lili tuf var.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hayır, daha iyisi yok. Performans olarak bu fiyata en iyisi. Fiyat bandında rakibi RTX 4050'li TUF:

Fakat bazı eksiklikleri var. İşlemcisi 7735HS'ye kıyasla oyunda hemen hemen aynı performansı verse de render yapacaksan daha kötü. Çokluda %30 geride. Batarya kapasitesi daha düşük. Şarja takılı değilken kullanım süresi az yani. GEN 4 M.2 desteği yok. Giriş çıkış portları TUF 4050'ye göre daha az. Lakin genel olarak baktığında daha mantıklı. Aynı fiyata daha iyi performans, daha iyi soğutma ve 4 kat daha fazla RAM alıyorsun. Ayrıca klavyenin olduğu kasa kısmı da metal.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,958
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
linkini atar mısınız rica etsem bir de siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Arkadaş güzelce özetlemiş, siz verin kararınızı. Ben casper tercih ederdim sanırım çünkü çok marka takıntım yoktur, incelemeler ve genel değerlendirmeler olumluysa alır geçerim. İlk laptopum da monsterdı yani pişman değilim :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben casper tercih ederdim sanırım çünkü çok marka takıntım yoktur
Marka fanboyu çok ya. Hangi platformda önersem Casper laptopu bir eleman çıkıp illaki çamur atıyor. Biri Casper'in desteği kötü deyip iki saat maval anlatıyor, biri ekranı kötü deyip -muhteşem demiyoruz zaten fakat adamlar resmen TN panelden bile kötü demeye getiriyor- pireyi deve yaparak iki saat maval anlatıyor, biri hiçbir şey sunmadan sırf Casper diye kendince iki saat maval anlatıyor. Biri bakıyor, doğru dürüst açık yok. Nereden sallasam ümidiyle bataryadan giriyor. Zaten yüzde doksan şarjda kullanacağımız oyuncu laptopunda ne bekliyorsa sanki. Günün sonunda da anlattığınla kalıyorsun, sıfır anlama çabası adamlarda. Adın bir kere çıktı mı dokuza inmiyor sekize. Casper'in durumu bu şekilde. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Aa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, daha iyisi yok. Performans olarak bu fiyata en iyisi. Fiyat bandında rakibi RTX 4050'li TUF:

Fakat bazı eksiklikleri var. İşlemcisi 7735HS'ye kıyasla oyunda hemen hemen aynı performansı verse de render yapacaksan daha kötü. Çokluda %30 geride. Batarya kapasitesi daha düşük. Şarjda kullanım süresi az yani. GEN 4 M.2 desteği yok. Giriş çıkış portları TUF 4050'ye göre daha az. Lakin genel olarak baktığında daha mantıklı. Aynı fiyata daha iyi performans, daha iyi soğutma ve 4 kat daha fazla RAM alıyorsun. Ayrıca klavyenin olduğu kasa kısmı da metal.
Trendyol soru cevap kısmında PCI 4 desteklediğini yazmışlar

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,958
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Marka fanboyu çok ya. Hangi platformda önersem Casper laptopu bir eleman çıkıp illaki çamur atıyor. Biri Casper'in desteği kötü deyip iki saat maval anlatıyor, biri ekranı kötü deyip -muhteşem demiyoruz zaten fakat adamlar resmen TN panelden bile kötü demeye getiriyor- pireyi deve yaparak iki saat maval anlatıyor, biri hiçbir şey sunmadan sırf Casper diye kendince iki saat maval anlatıyor. Biri bakıyor, doğru dürüst açık yok. Nereden sallasam ümidiyle bataryadan giriyor. Zaten yüzde doksan şarjda kullanacağımız oyuncu laptopunda ne bekliyorsa sanki. Günün sonunda da anlattığınla kalıyorsun, sıfır anlama çabası adamlarda. Adın bir kere çıktı mı dokuza inmiyor sekize. Casper'in durumu bu şekilde. :D
Aynen öyle, şu an kullandığım laptop msi. En sorunsuz, en iyi markalardan biri olarak geçiyor ama aldıktan 2 3 ay sonra wifi kartında ve hdmi girişinde problem oldu. Servise gönderdim yapıp geri gönderdiler ama sonuçta msi da olsa servislik olduk :D Teknoloji zaten biraz da şans işidir yani yapacak bir şey yok. Monstera göre msiın bataryası çok daha fazla gidiyor ama sorsan kaç defa işine yaradı, 2 yılda üç beş kez anca bataryasının avantajını kullandım. 4060dan 4050ye inecek kadar fark olduğunu düşünmüyorum.
Neyse uzun lafın kısası ben casper alırdım dostum hayırlı olsun ne alırsan :)

Trendyol soru cevap kısmında PCI 4 desteklediğini yazmışlar
Kendi sitesinde 3.0 yazıyor diye hatırlıyorum oraya da bakar mısınız?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Aa
Kendi sitesinde 3.0 yazıyor diye hatırlıyorum oraya da bakar mısınız?
Screenshot_2023-05-11-18-47-44-489_trendyol.com.jpg
Screenshot_2023-05-11-18-47-51-331_com.android.chrome.jpg

sitesinde ve trendyolda böyle demişler içindeki pcl3 ama pcl4 destekleme durumu olabilir mi tam vakif değilim çünkü duruma

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,958
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak