casperin azizliğine uğradık üflesem düşecek şekilde yapmışlar yapan mühendise güzel dileklerde bulundum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kol derken
casperin azizliğine uğradık üflesem düşecek şekilde yapmışlar yapan mühendise güzel dileklerde bulundum zaten
kol derken
saglam 200 hz 24' halini 2000 tl den aliyordum hocam bilginiz olsun akliniza az cok bi fikir gelmistir diye dusunuyorum.koskoca casper 7 bin tllik ürüne güvenlik amaçı 10 tllik plastik parça takamıyor olayın özeti budur
kaça alırlar bu hali ile sizce anakart falan sağlam hdm kablosu falan var
Geçmiş olsun demeden geçmek istemedimMonitörüm düşerek fotoğraftaki şekilde kırıldı. Kırıldıktan sonra işimi görsün diye 2 gün kullandım ve 2. gün sonunda kendi kendine siyah ekran verdi. Bilgisayar monitörü algılıyor fakat hiçbir şekilde ekrana yazı falan gelmiyor son halide fotoğraflarda mevcut. Yardımcı olun 7K çöp :/
Kiriksa nasıl devam edeceksinMonitörüm düşerek fotoğraftaki şekilde kırıldı. Kırıldıktan sonra işimi görsün diye 2 gün kullandım ve 2. gün sonunda kendi kendine siyah ekran verdi. Bilgisayar monitörü algılıyor fakat hiçbir şekilde ekrana yazı falan gelmiyor son halide fotoğraflarda mevcut. Yardımcı olun 7K çöp :/