Expedition 33'e Türkçe Geliyor!😍

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,049
Açık denizlere açılmak için doğru bir zaman gibi. Yeni bilgisayar alacağım için oyun alamıyorum :(

Açık denizlere açılmak için doğru bir zaman gibi. Yeni bilgisayar alacağım için oyun alamıyorum :(
Gamepass de var.
200 liraya gamepass alarak çoğu oyunu oynarsın.

Gamepass de var.
200 liraya gamepass alarak çoğu oyunu oynarsın.
Valla hocam abimin ve babamın kredi kartı borçlarıda var. Bilgisayar için anca azar azar biriktirebiliyorum, sigortalı işe girebilseydim Enpara'dan direkt olarak müşteri özel nakit avans, kredi çekecektim. Abim sağ olsun blokesinden dolayı benim kartı kullanıyor da belki o yüzden alabilirim.

Valla hocam kardeşimin ve babamın kredi kartı borçlarıda var. Bilgisayar için anca azar azar biriktirebiliyorum, sigortalı işe girebilseydim Enpara'dan direkt olarak müşteri özel nakit avans, kredi çekecektim. Abim sağ olsun blokesinden dolayı benim kartı kullanıyor da belki o yüzden alabilirim.
İnşAllah alırsın dostum.

One Piece'i seviyoruz genede :) (Korsanlarla alaklı bir anime. Yeniden yapımını izlemnizi öneririm bu arada.)

İlk başta ingilizce oynamaya çalışıp, kaçırdığım yerler olduğu için bana türkçe yama indirtmiş oyundur. Her ne kadar bitirmiş olsamda kesinlikle oynanması ve oynatılması gereken bi oyun. Bu sene daha iyisi gelir mi? Hiç sanmam
Çok oynamak istediğim ama İngilizce olduğu için ertelediğim bir oyundu.
Türkçe yama çalışmalarına başlanmış.
En geç 3 ay içerisinde gelecekmiş.

One Piece'i seviyoruz genede :) (Korsanlarla alaklı bir anime. Yeniden yapımını izlemnizi öneririm bu arada.)
Hayatımda hiç anime izlemedim ama kick yayın tekrarları izlemekten vakit kalmıyor :D

Bende tr dublaj sandım. Zaten tr yama mevcut . Oynarken de çok da bir hataya denk gelmedim .

Daha Tlou lari oynamadigimi düşünürsek acelesi yok oynarız bir ara bunu. İnsta da kaydettiğim film izleme listem gibi oyun listem de.
O zaman önceliği Tlou yapmak daha mantıklı hocam. İyi oyunlar şimdiden.

Geri