Exper Xcellerator XC605 sistem nasıldır?

fernaa

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
5
Bu PC Vatan PC'de satılan bir PC ve markası Exper diye bir marka. Markanın kasasının önünde fan yok gözükebilir ama sonuncu fotoğrafta önünde büyük bir fan olduğunu görebilirsiniz. Kasa bence güzel hava falan iyi alıyordur. Üstünde 2 tane RGB olmayan mavi LED'li fan var 12 cm arkada egzoz fan var o da mavi LED'li 12 cm önünde anlayamdığım bir fan var. RGB'siz büyük ihtimal 22 cm LED falan yok sade normal linki bu.

İşlemci: i5-10400F
İşletim sistemi: Windows 10 Home.
Anakart: Intel h410.
RAM: 16 GB DDR4 3000 MHz.
SSD: 480 GB.
Ekran kartı: GTX 1660S.
Kasa: Mid Tower.
Güç kaynağı: 500 Watt.

Bu dediğimi söyleyin
bende güvenemiyorum çünkü kasa falan kırık gelebiliyor içindeki parçalar sıkıntılı gelebiliyor sonra geri dönüş daha zor oluyor kasa elimde patlasın istemiyorum ve ailemin bana kızmasına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben olsam gizlice alırdım sağlam geldiğini görünce kızmazlar diye düşünüyorum
knk ama sağlam gelmezse bana ne yaparlar bi bilsen .d

bende güvenemiyorum çünkü kasa falan kırık gelebiliyor içindeki parçalar sıkıntılı gelebiliyor sonra geri dönüş daha zor oluyor kasa elimde patlasın istemiyorum ve ailemin bana kızmasına
Bu bir bahane, düşük ihtimalle kırık gelse bile hemen tutanak tutturup sistemi geri gönderip değişim talep edebilirsiniz

Hocam 11 bine rtx 3060 sistemler var elden 1660s almak cidden mantıklı değil ailenizi ikna etmeye çalışın

Bu bir bahane, düşük ihtimalle kırık gelse bile hemen tutanak tutturup sistemi geri gönderip değişim talep edebilirsiniz
tutanak nasıl tutturuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 11 bine rtx 3060 sistemler var elden 1660s almak cidden mantıklı değil ailenizi ikna etmeye çalışın
knk babam anlıyor az buz ama kredi kartının limiti ney bilmiyorum

tutanak nasıl tutturuluyor
Kurye kargoyu getirdi, beklemesi için rica edip kutuyu açın. Kırık bir parça görür iseniz kuryeden tutanak tutmasını ve kargonun taşıma esnasında kırıldığını belirtmesini isteyin. Ayrıyeten kanıt olarak fotoğraf da çekin

Geri