Expo'suz Ram Sorun Olur Mu

xZearo

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Ryzen 7 7800x3d işlemcim var geçen indirimde Patriot Viper Xtreme5 PVX532G70C32K 32GB(2x16GB) DDR5 7000MHz CL32 UDIMM Ram(Bellek) satın aldım lakin expo özelliği yokmuş sizce iade etmekle uğraşayım mı yoksa expo olmadan da kullanılır mı,yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kullanılır hocam niye kullanılmasın doğru ram ayarlarıyla gayet de kullanılır

Ama gecikme konusunda onu söyleyemiyeceğim

İşlemcin kaynaklı çok sorun yaşamazsın ama Expo büyük kolaylık

Yanlış Bilgilendirme
yani normal exposuz bir rame göre gözle görülür bir verimsizlik yaşar mıyım
%20-30 gibi Sistemi etkileyebilir %1 lik fps ler düşebilir Ram gecikmeleri ve mhz değerleri çok iyi yerini bulmaz

Oyun performansını sorarsan %10-15 gibi etkiler ona göre değerlendir Eğer ramı ucuza aldıysan gerçekten kullan ama toplam 2 ramı 20-24k arasına yada üstüne aldıysan iade et hocam

%20-30 gibi Sistemi etkileyebilir %1 lik fps ler düşebilir Ram gecikmeleri ve mhz değerleri çok iyi yerini bulmaz

Oyun performansını sorarsan %10-15 gibi etkiler ona göre değerlendir Eğer ramı ucuza aldıysan gerçekten kullan ama toplam 2 ramı 20-24k arasına aldıysan iade et hocam
indirime 22.5kya aldım dediğin gibi 20-30 etikiliyorsa iade edeyim o zaman

indirime 22.5kya aldım dediğin gibi 20-30 etikiliyorsa iade edeyim o zaman
Et hocam 22k çok etik deil O performansı almaya değecek bir indirim olmamış İadeden sonra bu ramlardan al 2 tane

Et hocam 22k çok etik deil O performansı almaya değecek bir indirim olmamış İadeden sonra bu ramlardan al 2 tane
henüz açıp kullanmadım incehesap iadede sorun yaratır mı sence

henüz açıp kullanmadım incehesap iadede sorun yaratır mı sence
Yok yaratmaz kutusunda herhangi bir ezilme jelatin açılma vesaire yoksa kabul eder problem yaşamazsın İncehesap iyidir

Ama bide sende ne kadar süredir var oda var yani

Arkadaşlar Ryzen 7 7800x3d işlemcim var geçen indirimde Patriot Viper Xtreme5 PVX532G70C32K 32GB(2x16GB) DDR5 7000MHz CL32 UDIMM Ram(Bellek) satın aldım lakin expo özelliği yokmuş sizce iade etmekle uğraşayım mı yoksa expo olmadan da kullanılır mı,yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hynix a die ram var bence iade etmeyin Expo için. 30dk'nızı almaz sizin değerleri girip ayarlamanız. Expo ayarlarından daha iyi sonuç alırsınız zaten. 7000mhz'de kullanmak mantıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,214
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri