ben 160 kıloyum neredeyse yazılımcıyım ben dert etmiyorum bosverKANKA terletirmi sence 75 kg ım yazın falan sorunj yaratırmı günde 8 saat oturuyorum pcde
benide ya sormaBende düşünüyorum siyah beyaz modeli geldi ancak deri olması baya karamsar bırakıyor beni
xd kalteili bir markamı bilmiyorumda hiç koltuk olayıben 160 kıloyum neredeyse yazılımcıyım ben dert etmiyorum bosver
hocam ben hawk kullanıyorum, m.h olsun, whatsapp hattı olsun gerçekten çok ilgili alakalılar. Ürünleri de gerçekten çok kaliteli, tavsiye ederim.sebebi nedir hocaöm peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.teknosa.com/xdrive-tory...UDtXyRR9g2Nx7xn4uQhoC428QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds yaHUT BU
bu arada koltuk geldı ayak plastik ama dandik bişey değil baya etli ilk basta demir zannettim . onun dısında 160 kılo 182 cm boyunda birisi olarak koltuk rahat malzemesi falan kaliteli gerçekten ama özellik olarak falan boş paket araba gibi. deri kalitesi gerçekten çok yumusak ve premium his veriyor.benide ya sorma
Mesaj otomatik birleştirildi:
xd kalteili bir markamı bilmiyorumda hiç koltuk olayı
hayırlı olsun kankja ben almaktan vazgeçtim sanırımbu arada koltuk geldı ayak plastik ama dandik bişey değil baya etli ilk basta demir zannettim . onun dısında 160 kılo 182 cm boyunda birisi olarak koltuk rahat malzemesi falan kaliteli gerçekten ama özellik olarak falan boş paket araba gibi. deri kalitesi gerçekten çok yumusak ve premium his veriyor.