Memnun musunuz bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşadın mı, rarhat mıKullanıyorum aynı modeli geçen sene ramazanda almıştım soruların varsa sorabilirsin
benim kilom yüksek diye bu modeli seçmiştim sadece gıcırtı oluyor 1 sene oldu alalı yıpranma falan hiç bir sorunu yok amortisörleri sağlam bazen hayvan gibi atlıyorum üstüne saşlkfsdfMemnun musunuz bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşadın mı, rarhat mı
benimde biraz yüksek benden ondan seçtimbenim kilom yüksek diye bu modeli seçmiştim sadece gıcırtı oluyor 1 sene oldu alalı yıpranma falan hiç bir sorunu yok amortisörleri sağlam bazen hayvan gibi atlıyorum üstüne saşlkfsdf
Zio Fabric Deep Black mi exvega mı hangisi daha iyibenim kilom yüksek diye bu modeli seçmiştim sadece gıcırtı oluyor 1 sene oldu alalı yıpranma falan hiç bir sorunu yok amortisörleri sağlam bazen hayvan gibi atlıyorum üstüne saşlkfsdf
bi fikrim yok diğer koltuk ile ilgiliZio Fabric Deep Black mi exvega mı hangisi daha iyi
birçok olumsuz yorum gördüm biraz kuşku oluştu gıcırtıdan başka bir şey ile karşılaştın mıbi fikrim yok diğer koltuk ile ilgili
hayır ne gibi şeyler gördünbirçok olumsuz yorum gördüm biraz kuşku oluştu gıcırtıdan başka bir şey ile karşılaştın mı
kumaşı kalitesiz şuan bu aklımda kaldıhayır ne gibi şeyler gördün