-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,507
xdrive daha mı kaliteli neden hocam?Premium'a özel 5.299 TL
Bu varken alınmaz
Exvega fake yorum basan bir firma 15'li plus konumda detaylı konuştuk inceleyebilirsiniz.xdrive daha mı kaliteli neden hocam?
Hocam exvega mı hawk mı alınır sizceExvega fake yorum basan bir firma 15'li plus konumda detaylı konuştuk inceleyebilirsiniz.
İkiside değilHocam exvega mı hawk mı alınır sizce
Hawk Gaming Chair Future Coal sahibiyim. Eylül'de aldım. Genel bir sorunum olmamak ile beraber yanında gelen minder ve kafa yastığı çok işlevsiz. Başka yastık ve minder aldım ve bu şekilde kullanıyorum. Tabi asıl önemli olan metal aksamlarının vb kırılmaması, bozulmaması..Hocam exvega mı hawk mı alınır sizce
hocam kendim kullanıyorum boyunuz 180 üstü ise kesinlikle xDrive anka alınmalı 175 olduğum için 15li plus aldım çok memnunum bel desteği gerçekten işlevini yerine getiriyor çıkarttığımda eksiğini hissediyorumHawk Gaming Chair Future Coal sahibiyim. Eylül'de aldım. Genel bir sorunum olmamak ile beraber yanında gelen minder ve kafa yastığı çok işlevsiz. Başka yastık ve minder aldım ve bu şekilde kullanıyorum. Tabi asıl önemli olan metal aksamlarının vb kırılmaması, bozulmaması..
Önemsiz bir şey gibi gelse de bu kadar para verdiğin bir üründe koltukta farklı renk ve marka minder, yastık kullanmak benim hoşuma giden bir şey değil.
Çok incelemesem de Xdrive ve exvega daha ucuza 5.5K'ya satılıyor. Bence Hawk 8.5 hak etmiyor.
@yakupblt 'in attığı koltuğu da araştırmamış olmak ile birlikte sırt boşluğunun olması, minderi ve yastığı olması gerektiği gibi duruyor.
Alınmazİkiside değil
Bunu al hocam
❌İndirim Bitti! - XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥5.299 (Premium Özel)
Torium mu bu mu sizce arkadaşlar ? Toriumdan iyi bu, 15'li plus 6k.bandinda geziyordu sürekli zaten son 1 haftadır düştüforum.donanimarsivi.com
Exvegadan uzak durun
Hocam xdrive fırtınayı begendim alınır mı? sizcehocam kendim kullanıyorum boyunuz 180 üstü ise kesinlikle xDrive anka alınmalı 175 olduğum için 15li plus aldım çok memnunum bel desteği gerçekten işlevini yerine getiriyor çıkarttığımda eksiğini hissediyorum
hocam deri alacaksanız kesinlikle uzak durun yazın terletirHocam xdrive fırtınayı begendim alınır mı? sizce