EY Ahali VAKA 39K Olmuştur

Okuldan karar gelmez. Ankara valisi kararını verdi. Okullar sanırım 2 gün açıktı bunun kapanmasının bir zararı olmadığını düşündü Vasip Şahin. Okul kapatıp; AVM açık kalacaksa zaten tebrik ederdim.

Bir yarısı kadar da test olmayan ya da sadece taşıyıcı olan vardır.

Okula gittiği için yakınanlar olmuş ama bence okullar yavaş yavaş açılmalı. Böyle giderse yeni nesiller de evden derse alışacak ve ileride bir zaman sonra okula gitgmeyi istemeyecekler veya gittiklerinde etkisi fazla olmayacak. Şahsen ben bizim okulumuzun açılması taraftarıyım, bütün düşüncelere saygı duyar ve saygı beklerim.

Okullar kapanmalı. Kısıtlamalar gelmeli.

cumhurbaşkanın konuşmalarına bu kadar kişinin gitmesi onlar zaten hata çoğu şey hata bunun yanında insanlarımızdada hata yok değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çıkan reklama bakın fdjkghfh
748SharedScreenshot.jpg

cumhurbaşkanın konuşmalarına bu kadar kişinin gitmesi onlar zaten hata çoğu şey hata bunun yanında insanlarımızdada hata yok değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çıkan reklama bakın fdjkghfh Alıntıyı görüntüle
hahahahahaahhahah sjsjsjssjsj kzılar anlaamz sjjjjsjsjsjsjsj

Bunlar tespit edilebilen sayılar, bir bu kadar daha tespit edilemeyen vardır.

Vaka 39k
Bu Konu Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?
Bu daha başlangıç Allah korusun daha da artacak. Hala okulları kapatmıyorlar tedbir almıyorlar. Kendi ayağımıza sıkıyoruz ve sürekli kısır döngü içindeyiz

An itibariyle toplam vaka 3.3M. Bizim eğitim bakanı sadece sınav yapmanın derdinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,745
Üyeler
192,491
Son üye
Guratesn
Geri