alperen533
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
- Bütçe
- 450
kablolu
elim büyük
Şu an kullandığım : Bloody A90
elim büyük
Şu an kullandığım : Bloody A90
bu ikisin arasındaki fark nasıl kablosuz kendine biraz çekiyo beni ama sonra diyorum yok alma kayıp yaşanır nedersinizRazer Basiliks X Hyperspeed al, veya Deathadder V2.
Nasıl kayıp? Gecikme anlamında diyorsan onlar eskidendi, 1 2ms artık, onuda hissedebiliyorsan helal olsun. Hissedemezsin. Tereddüt etme basilisk X Hyperspeed i al bence. @zbabomen Senin bilgin olması lazim askim.bu ikisin arasındaki fark nasıl kablosuz kendine biraz çekiyo beni ama sonra diyorum yok alma kayıp yaşanır nedersiniz
logitech 402 400ıps razer basilisk v2 600 ıps daha iyi değil mi farkı biliyo musun acabaNasıl kayıp? Gecikme anlamında diyorsan onlar eskidendi, 1 2ms artık, onuda hissedebiliyorsan helal olsun. Hissedemezsin. Tereddüt etme basilisk X Hyperspeed i al bence. @zbabomen Senin bilgin olması lazim askim.
@DENI2logitech 402 400ıps razer basilisk v2 600 ıps daha iyi değil mi farkı biliyo musun acaba
400 IPS sonrasını hissedemezsin diye biliyorum. 400 üstü gayet yeterli diye biliyorum, yanlış bilgi vermeyeyim.logitech 402 400ıps razer basilisk v2 600 ıps daha iyi değil mi farkı biliyo musun acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@DENI2
Gecikme gibi sorunlar yok, takılma yok kablolu kadar hızlı kullanabilirsin kablolu mouse'u, basilisk x hyperspeed bu bütçedeki en iyi kablosuz mouseNasıl kayıp? Gecikme anlamında diyorsan onlar eskidendi, 1 2ms artık, onuda hissedebiliyorsan helal olsun. Hissedemezsin. Tereddüt etme basilisk X Hyperspeed i al bence. @zbabomen Senin bilgin olması lazim askim.