Yardım F/p fps mouse önerisi!

Reaksiyon skoru
107
Bütçe
450
kablolu
elim büyük
Şu an kullandığım : Bloody A90

bu ikisin arasındaki fark nasıl kablosuz kendine biraz çekiyo beni ama sonra diyorum yok alma kayıp yaşanır nedersiniz
Nasıl kayıp? Gecikme anlamında diyorsan onlar eskidendi, 1 2ms artık, onuda hissedebiliyorsan helal olsun. Hissedemezsin. Tereddüt etme basilisk X Hyperspeed i al bence. @zbabomen Senin bilgin olması lazim askim.

Nasıl kayıp? Gecikme anlamında diyorsan onlar eskidendi, 1 2ms artık, onuda hissedebiliyorsan helal olsun. Hissedemezsin. Tereddüt etme basilisk X Hyperspeed i al bence. @zbabomen Senin bilgin olması lazim askim.
logitech 402 400ıps razer basilisk v2 600 ıps daha iyi değil mi farkı biliyo musun acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

logitech 402 400ıps razer basilisk v2 600 ıps daha iyi değil mi farkı biliyo musun acaba
@DENI2

Razer Basiliks v2 öneririm aynısının kablosuzu da var isterseniz ama ben kablolu v2 modelini tercih ederdim

Gecikme gibi sorunlar yok, takılma yok kablolu kadar hızlı kullanabilirsin kablolu mouse'u, basilisk x hyperspeed bu bütçedeki en iyi kablosuz mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri