Yardım F/P KLAVYE ÖNERİSİ LÜTFEN

Lehimle uğraşmanız gerekir. Herhangi bir tuş bozulduğunda değiştirmeniz bu yüzden zor. Aliexpress'de satılan en ucuz 220 TL'lik klavyede bile hot-swap özelliği bulunuyor o yüzden klavyenin kötü olduğunu düşünüyorum. Ama siz mutluysanız güle güle kullanın bozulmaz umarım.
Anladım,teşekkür ederim.
O zaman değiştirmek için gün sayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemen bozuluyor
Öyle deme,üzülenler vardır :(

Anladım,teşekkür ederim.
O zaman değiştirmek için gün sayacağım.

Öyle deme,üzülenler vardır :(
ilk %60 lık klavyemdi çok sevmiştim aşık olmuştum adeta sonra 1 ay kadar kullandım tuşların bazıları 2 kere basmaya başladı bazıları çalışmamaya başladı kozmatik olarak hala 10 da 10 ama tuşlar bozulduğu için tozlu raflara kaldırmak zorunda kaldım ama öyle hemen pes etmedim bozuk olarak swichleri lehimle değiştirmeyi denedim başaramadım :(

ilk %60 lık klavyemdi çok sevmiştim aşık olmuştum adeta sonra 1 ay kadar kullandım tuşların bazıları 2 kere basmaya başladı bazıları çalışmamaya başladı kozmatik olarak hala 10 da 10 ama tuşlar bozulduğu için tozlu raflara kaldırmak zorunda kaldım ama öyle hemen pes etmedim bozuk olarak swichleri lehimle değiştirmeyi denedim başaramadım :(
şuanda yeni aldığım HyperX Alloy Origins 65 Red PBT US Klavye yi kullanıyorum gayet memnunum ben aldığımda 2k dı şimdi 3.5k olmuş öneririm

şuanda yeni aldığım HyperX Alloy Origins 65 Red PBT US Klavye yi kullanıyorum gayet memnunum ben aldığımda 2k dı şimdi 3.5k olmuş öneririm
Şimdiden,yeni klavye parası biriktirmeye başlayayım o zaman :D

Şimdilik böyle sorunlar yok,umarım bir süre daha olmaz. Yeni klavye alacağım zaman böyle markaları tercih etmem,tecrübe oldu diyelim.

Şimdilik böyle sorunlar yok,umarım bir süre daha olmaz. Yeni klavye alacağım zaman böyle markaları tercih etmem,tecrübe oldu diyelim.
banada aynı şekil tecrübe oldu kuyturuk markanın mekanik klavyesi yerine iyi bir markanın mebran klavyesi daha çok işini görür ben o şekil yaptım hyperx in mebran klavyesini aldım sonra buna geçtim param olduğunda

Eğer bozuk değilse okutarak elinizden çıkarabilirsiniz. Onun yerine Aliexpress2den z686 alın yaklaşık 550 TL'ye geliyordu (dolarla 460)

banada aynı şekil tecrübe oldu kuyturuk markanın mekanik klavyesi yerine iyi bir markanın mebran klavyesi daha çok işini görür ben o şekil yaptım hyperx in mebran klavyesini aldım sonra buna geçtim param olduğunda
Haklısın,büyük ihtimalle bende senin izinden gideceğim :)
Membrane klavyeler neden tercih edilmiyor acaba?
CORSAİR K55 RGB PRO XT Membrane
MSI Vigor GK20 Mekanik hisli
Tercihim bunlardan yana olabilir.

Eğer bozuk değilse okutarak elinizden çıkarabilirsiniz. Onun yerine Aliexpress2den z686 alın yaklaşık 550 TL'ye geliyordu (dolarla 460)
Sence en hızlı nerede satılır?
Dediğin klavyeye baktım 750 liraya geliyor,hoşuma da gitti.
Listeme ekledim,işin sonunda bunu alırım gibi gözüküyor :D

Hocam Aliexpress'de 460 TL. Ayrıca ben önceki klavyelerimi dolap,letgo,sahibinden ve facebook marketplace yerlerine koyuyordum hangisinden satılırsa artık diye 1 haftada gidiyordu.

mekanik klavye kadar zevk vermiyor. Gecikme falan var dediler ama ben öyle bir şey hissetmedim valorant cs oynamam rağmen. Ama mekanık klavyenin basış zevki çok ayrı ondandır bence tercih edilmiyor diğeri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,653
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri