🔥İndirim F/P MageGee Klavye İndirimleri

TS91 iyi midir?? Bütçem hazır az iken uygun fiyatli kacirmayayim :( kroniği fln yoktur demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MK-box mu alayım yoksa

Reis linkteki klavyelerden manyetik olan hangileri ben mekanik gördüm sadece birde kbalo takıntım yok bütçe 1.5k önerebileceğin klavye varmı siyah beyaz renk kombinasyonu olan (a101den aldığım piranha klavyeden geçecem🥲)

buradaki linkte yer alan tüm ürünler mekanik (599₺ olan iki klavye hariç)

Bu modeli öneririm

2K'ya kadar çıkabilirim.

buradaki linkte yer alan tüm ürünler mekanik (599₺ olan iki klavye hariç)

Bu modeli öneririm

Aula f87 ya da prosu nasıl ben şey diye gördüm harflarin karanliktan gozukmemesi aynı sey sky81 de var mı birde bunun rgblerinin kontrolü yazılımdan mı yoksa sabit mi

Reis linkteki klavyelerden manyetik olan hangileri ben mekanik gördüm sadece birde kbalo takıntım yok bütçe 1.5k önerebileceğin klavye varmı siyah beyaz renk kombinasyonu olan (a101den aldığım piranha klavyeden geçecem🥲)

Sanırım bu linkteki model manyetik. Daha iyi bilen arkadaşlarda cevap verirler umarım.

Ufak ufak zamlanmaya başladı, sanırım stoklar tükeniyor, almayı düşünenler varsa beklemesin daha fazla alsın

Temu dan vaktiyle MK-Box Plus (Wireless pudding) satın aldım. Wincredit ile maliyeti 600 lira filandı. Kutusunu da hiç açmadım öylece duruyor evde. Kablosuz, üç modlu. Birkaç gündür baya popüler oldu bu marka :)

Hala alınır hocam

Blue whale switch var.
Klavye uyanır uyanmaz geldi saat 10.00 da bakıyorum şuan da switchlerin sesi olsun knob butonu olsun gayet güzel hissettiriyor. Kutu içeriği gayet dolu fakat yolladıkları şarj aleti fazla dandik duruyor. Bir de bunun üzerine şöyle şeffaf ya da farklı keycaps koyulsa tadından yenmez gibi.

Klavye uyanır uyanmaz geldi saat 10.00 da bakıyorum şuan da switchlerin sesi olsun knob butonu olsun gayet güzel hissettiriyor. Kutu içeriği gayet dolu fakat yolladıkları şarj aleti fazla dandik duruyor. Bir de bunun üzerine şöyle şeffaf ya da farklı keycaps koyulsa tadından yenmez gibi.
Hocam o fiyata bedava bedava. Bende çok beğendim valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,483
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri