Atx kasalar da mAtx kasa destekler.anakartim o
hocam benim kasalar hakkinda pek bilgim yok fakat anakartim matx oldugu icin matx kasa istiyorum bide cokda buyuk kasa istemiyorum bastata dedigim gibi m100r cok hoşuma gittiBen Asus Prime AP201 kullanıyorum. Her tarafı mesh ve cam olarak iki şekli var. Fiyat olarak en son 4 bin liraya yakındı. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Matx kasaların genelinde soğutma sıkıntısı var ama Sapphire Pure 7700 XT ile kullanıyorum hem boyut olarak da büyük bir kart olmasına rağmen sığıyor, hem de 2K'da 60 derecelerde oynuyorum. 360 mm sıvı soğutma destekliyor. Bence alınabilecek en iyi Matx kasalardan bir tanesi. Bunu almamış olsaydım DeepCool'un CH370'ni ve ya CH360'ını alırdım. Güzel kasalar, tavsiye ederim.
hocam benim kasalar hakkinda pek bilgim yok fakat anakartim matx oldugu icin matx kasa istiyorum bide cokda buyuk kasa istemiyorum bastata dedigim gibi m100r cok hoşuma gitti
hocam asusun kasalarini bende begeniyorum fakat psuda alacagim ondan oturu butcem kısıtlıÖnerdiklerim Matx kasa dostum zaten. Ben de Matx anakart kullanıyorsam Matx kasa alırım zaten. Atx kasalarda Matx kartlar çok kötü duruyor bence. Önerdiklerime bir bakın istersen. MSI'ın kasaları ben pek beğenmiyorum ya.
mükemmel kasadır artı olarak kasada rgb kumandalı kontrolcü var ve fanlar durdurulabiliyor işlemci kule fanını kontrolcüye bağladığınız zaman aynı renk yanar typ c desteği var yok yok yani biraz daha uygun olsun dersen de dk431 derim bu modelde kontrolcü yok anakart argb destekli olması lazımFP , 360mm radyatör desteği , ekran kartı uzunluk desteği 39.5 , geniş ve güzel , atx ana kart desteği vb bu fiyata alabileceğin en iyi kasalardan.![]()
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...www.teknobiyotik.com
ekstra not : 164cm kule tipi desteği var istediğini sığdırırsın.
hocam 2. el alsam is gorurmuÖnerdiklerim Matx kasa dostum zaten. Ben de Matx anakart kullanıyorsam Matx kasa alırım zaten. Atx kasalarda Matx kartlar çok kötü duruyor bence. Önerdiklerime bir bakın istersen. MSI'ın kasaları ben pek beğenmiyorum ya.
2. el alsam is gorurmumükemmel kasadır artı olarak kasada rgb kumandalı kontrolcü var ve fanlar durdurulabiliyor işlemci kule fanını kontrolcüye bağladığınız zaman aynı renk yanar typ c desteği var yok yok yani biraz daha uygun olsun dersen de dk431 derim bu modelde kontrolcü yok anakart argb destekli olması lazım
Tam bunu önerecektim. Dark Maxima v30 ve Dark Guardian Pro düzenli indirime girer. Sağlam kasalardır. 4 tane ARGB desteği var ve dahili fan kontrolcüsü ile gelir. Ön taraf full meshtir. İyi kasadır.FP , 360mm radyatör desteği , ekran kartı uzunluk desteği 39.5 , geniş ve güzel , atx ana kart desteği vb bu fiyata alabileceğin en iyi kasalardan.![]()
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...www.teknobiyotik.com
ekstra not : 164cm kule tipi desteği var istediğini sığdırırsın.