Neler Yeni

F/P ömürlük kasa önerisi

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
Bütçe
2500
şöyle mesh akisi iyi,m-Atx,mutevazi ve ömürlük fp bir kasa lazim onerileriniz neler
2. elde olur

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Emir
Matx neden arıyorsunuz?Ileride ekran kartı degistirirseniz destekledigi boyut uymayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tristan Hawkins
Ben Asus Prime AP201 kullanıyorum. Her tarafı mesh ve cam olarak iki şekli var. Fiyat olarak en son 4 bin liraya yakındı. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Matx kasaların genelinde soğutma sıkıntısı var ama Sapphire Pure 7700 XT ile kullanıyorum hem boyut olarak da büyük bir kart olmasına rağmen sığıyor, hem de 2K'da 60 derecelerde oynuyorum. 360 mm sıvı soğutma destekliyor. Bence alınabilecek en iyi Matx kasalardan bir tanesi. Bunu almamış olsaydım DeepCool'un CH370'ni ve ya CH360'ını alırdım. Güzel kasalar, tavsiye ederim.

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Asus Prime AP201 kullanıyorum. Her tarafı mesh ve cam olarak iki şekli var. Fiyat olarak en son 4 bin liraya yakındı. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Matx kasaların genelinde soğutma sıkıntısı var ama Sapphire Pure 7700 XT ile kullanıyorum hem boyut olarak da büyük bir kart olmasına rağmen sığıyor, hem de 2K'da 60 derecelerde oynuyorum. 360 mm sıvı soğutma destekliyor. Bence alınabilecek en iyi Matx kasalardan bir tanesi. Bunu almamış olsaydım DeepCool'un CH370'ni ve ya CH360'ını alırdım. Güzel kasalar, tavsiye ederim.
hocam benim kasalar hakkinda pek bilgim yok fakat anakartim matx oldugu icin matx kasa istiyorum bide cokda buyuk kasa istemiyorum bastata dedigim gibi m100r cok hoşuma gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tristan Hawkins
hocam benim kasalar hakkinda pek bilgim yok fakat anakartim matx oldugu icin matx kasa istiyorum bide cokda buyuk kasa istemiyorum bastata dedigim gibi m100r cok hoşuma gitti

Önerdiklerim Matx kasa dostum zaten. Ben de Matx anakart kullanıyorsam Matx kasa alırım zaten. Atx kasalarda Matx kartlar çok kötü duruyor bence. Önerdiklerime bir bakın istersen. MSI'ın kasaları ben pek beğenmiyorum ya.

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerdiklerim Matx kasa dostum zaten. Ben de Matx anakart kullanıyorsam Matx kasa alırım zaten. Atx kasalarda Matx kartlar çok kötü duruyor bence. Önerdiklerime bir bakın istersen. MSI'ın kasaları ben pek beğenmiyorum ya.
hocam asusun kasalarini bende begeniyorum fakat psuda alacagim ondan oturu butcem kısıtlı

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,738
İsim
efe araci
FP , 360mm radyatör desteği , ekran kartı uzunluk desteği 39.5 , geniş ve güzel , atx ana kart desteği vb bu fiyata alabileceğin en iyi kasalardan.
ekstra not : 164cm kule tipi desteği var istediğini sığdırırsın.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Yunus Emre Uzun
FP , 360mm radyatör desteği , ekran kartı uzunluk desteği 39.5 , geniş ve güzel , atx ana kart desteği vb bu fiyata alabileceğin en iyi kasalardan.
mükemmel kasadır artı olarak kasada rgb kumandalı kontrolcü var ve fanlar durdurulabiliyor işlemci kule fanını kontrolcüye bağladığınız zaman aynı renk yanar typ c desteği var yok yok yani biraz daha uygun olsun dersen de dk431 derim bu modelde kontrolcü yok anakart argb destekli olması lazım

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
hocam 2. el alsam is gorurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

mükemmel kasadır artı olarak kasada rgb kumandalı kontrolcü var ve fanlar durdurulabiliyor işlemci kule fanını kontrolcüye bağladığınız zaman aynı renk yanar typ c desteği var yok yok yani biraz daha uygun olsun dersen de dk431 derim bu modelde kontrolcü yok anakart argb destekli olması lazım
2. el alsam is gorurmu

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Muhammed
Tam bunu önerecektim. Dark Maxima v30 ve Dark Guardian Pro düzenli indirime girer. Sağlam kasalardır. 4 tane ARGB desteği var ve dahili fan kontrolcüsü ile gelir. Ön taraf full meshtir. İyi kasadır.

Ama sen kardeşim biraz daha çıkarırsam premium segmentten ne alabilirim diyorsan
Şu 2 haftada bir gaming gecesinde 4500TL lere düşüyor. Top kısmına 420mm ye kadar radyatör desteği var ve her açıdan mükemmel bir kasadır. Tek eksiği ezgos fanı argb değil :)
1743340158684.png

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Yunus Emre Uzun
micro atx yazmışsınız bu kasa büyük ama onu söyleyeyim asus a21 plus var buda neredeyse aynı özelliklerde küçük biraz daha

Top Bottom