- Bütçe
- 6000
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
En ergonomik ve ortopedik ; sırt , boyun ağrıları ve skolyoz olan kişiler için en sağlıklı , en rahat uzun saatler için koltuk önerir misiniz ?
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum ama artık sağlığım için bir koltuk almak istiyorum.
Yıl sonu İndirimleri olur diye bekledim indirim de olmadı..
Rica ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun , doğru yönlendirilmek istiyorum.
Mobilyacıya gitsem yaptırmaya kalksam ne kadara yaptırabilirim acaba ? Bulduğum örnek koltuklar bunlar. Hepsinin iyi yorumu olduğu kadar kötü yorumları da var..
İkea markus'un çok önerildiğini gördüm ama çok basit duruyor ve 10k çok fazla bir koltuk için... Gerçekten değer mi ? buna benzer var mı uygun
En ergonomik ve ortopedik ; sırt , boyun ağrıları ve skolyoz olan kişiler için en sağlıklı , en rahat uzun saatler için koltuk önerir misiniz ?
Daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum ama artık sağlığım için bir koltuk almak istiyorum.
Yıl sonu İndirimleri olur diye bekledim indirim de olmadı..
Rica ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun , doğru yönlendirilmek istiyorum.
Mobilyacıya gitsem yaptırmaya kalksam ne kadara yaptırabilirim acaba ? Bulduğum örnek koltuklar bunlar. Hepsinin iyi yorumu olduğu kadar kötü yorumları da var..
https://www.hepsiburada.com/xdrive-15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-kumas-gri-pm-HBC00005OOCU7,
MARKUS vissle koyu gri çalıÅma sandalyesi - 70261150 | IKEA
MARKUS vissle koyu gri çalıÅma sandalyesi - 70261150 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!
www.ikea.com.tr
Son düzenleme: