Neler Yeni

f/p powerbank önerisi

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Bütçe 200 Tl tercihen 10.000 mAh kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz ürünleri yazarsanız sevinirim.
Geçen hafta bir tane sipariş ettim kırık gönderildi hepsiburada ve trendyol yerine markanın kendi sitesinin linklerini tercih ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
A101 de satılan pirhana 10+ al 75 TL gerçekten çok iyi. İki tane aldım 70tl iken baya hızlı şarj oluyorlar. Ama hangi adaptörle şarj edersen et baya bi şarj etmek için adaptörü içiyor. Eğer kalitesiz adaptör ise bozabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında kalitesiz adaptör ayıklayıcı diyorum ben birazda buna. 1 amperlik şarj adaptörü ne taktığımda (hafif dandik) şarj etmeye başlıyor sonra vazgeçiyor çünkü yüksek akım çekmeye çalışıyor. 1.55a lik adaptör ile şarj ediyorum sonuna gadar çekiyor adaptörü ısıtıyor kaliteli olduğundan bozulm yok. 2 3a lik hızlı şarjı olanlar direk besliyor güzelce. Yani powerbank hem hızlı şarj oluyor hemde hızlı şarj ediyor (5v kanalından 2.4a veriyor 2 cihaz takılınca 2.1a veriyor.) Ayrıca type c ile hem şarj verip şarj alabiliyor.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A101 de satılan pirhana 10+ al 75 TL gerçekten çok iyi. İki tane aldım 70tl iken baya hızlı şarj oluyorlar. Ama hangi adaptörle şarj edersen et baya bi şarj etmek için adaptörü içiyor. Eğer kalitesiz adaptör ise bozab
kaliteli ürün almak istiyorum telefonumu 4 5 saatte şarj edicek ise işime yaramaz benim a101 markalarını denemediğim için güvenemiyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
kaliteli ürün almak istiyorum telefonumu 4 5 saatte şarj edicek ise işime yaramaz benim a101 markalarını denemediğim için güvenemiyorum
Aslında a101 değilde orada uyguna satılıyor. Yoksa pirhana iyi bir marka. A101 içinde satılan go smart var oda iyi 20000mah şık versiyonu 80tl falandı.

Ama Samsung'un şarj aletine var a101 de 18w hızlı şarj desteği vardı 110 TL civarıydı.

Juiclair0

80+ Silver

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Aslında a101 değilde orada uyguna satılıyor. Yoksa pirhana iyi bir marka. A101 içinde satılan go smart var oda iyi 20000mah şık versiyonu 80tl falandı.

Ama Samsung'un şarj aletine var a101 de 18w hızlı şarj desteği vardı 110 TL civarıydı.
kendi şarj adaptörüm gayet iyi sorun olmaz powerbank telefonunu yaklaşık kaç saatte dolduruyor

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Bu modelide var. Hem bütçeye göre hem 20000mah hemde 18w hızlı şarjı var. Samsung bulamadım internet sitesinde.

kendi şarj adaptörüm gayet iyi sorun olmaz powerbank telefonunu yaklaşık kaç saatte dolduruyor
Benim telefon 5000mah pili olduğundan baya yavaş dolduruyor. 18w ile bile yavaş oluyor (yani 67w şarj aletine göre) ama normal bir cihaz için gayet iyi şarj ediyor. 5v 2.4a e kadar şarj desteği var. Yani ilk dediğim 75 TL olan 12w şarj desteği var 2 cihaz takılınca 10.5w bu ise 18w. Diğerini kullanmadım ama oda benzer bir matığı vardır.

Ama sağlam marka bu yüzden güvenle alabilirsiniz.

Eyimün. Ben öneriyorum 20000mah powerbank sen öneriyorsun 5000mah. Eyimün.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk

Bu modelide var. Hem bütçeye göre hem 20000mah hemde 18w hızlı şarjı var. Samsung bulamadım internet sitesinde.

Benim telefon 5000mah pili olduğundan baya yavaş dolduruyor. 18w ile bile yavaş oluyor (yani 67w şarj aletine göre) ama normal bir cihaz için gayet iyi şarj ediyor. 5v 2.4a e kadar şarj desteği var. Yani ilk dediğim 75 TL olan 12w şarj desteği var 2 cihaz takılınca 10.5w bu ise 18w. Diğerini kullanmadım ama oda benzer bir matığı vardır.

Ama sağlam marka bu yüzden güvenle alabilirsiniz.
alıp deneyeceğim o zaman eyvallah

Juiclair0

80+ Silver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ayrıca o powerbankin bir değişiği var bende (gosmart) aynı kasayı kullanıyor. Tam 5000 mah değil. İçindeki batarya 5000mah ama kendisi değil. O yüzden go smart onu 4000mah diye satıyor.

alıp deneyeceğim o zaman eyvallah
Zaten eğer a101 marketinde varsa denememe izin veriyorlar. Eğer büyük bir yerde (ki bizim burada büyük a101 var baya elektronik eşyalar bile satıyorlar TV falan) bir sorun olursa iade edersin demişti. Ama küçükler o topa girmiyor. Kasiyer ile konuşursun eğer iade edilebiliyor derse al. Yoksa o topa girme. Sonuçta teknoloji işi şans işi birazda. Şansına kötü denk gelirse iade edersin.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR

Bunu 3 sene önce 100 TL'ye almıştım hala kullanıyorum gayette memnunum kampta falan çok işimi görüyor. Gerek ışık gerekse telefonumu şarj açısından güzel bir powerbank (şu fiyata almanı önermeyeceğim. ) ama @SIR_INDO_SCARF 'ın dediği gibi ayrıca A101'den 10K'lık uyguna Piranha powerbank aldım ondan da gayet memnunum bana genelde ışık için lazım oluyor bu amaçla kullanıyorum ama telefonu da gayet iyi şarj ediyor öneririm.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Bunu 3 sene önce 100 TL'ye almıştım hala kullanıyorum gayette memnunum kampta falan çok işimi görüyor. Gerek ışık gerekse telefonumu şarj açısından güzel bir powerbank (şu fiyata almanı önermeyeceğim. ) ama @SIR_INDO_SCARF 'ın dediği gibi ayrıca A101'den 10K'lık uyguna Piranha powerbank aldım ondan da gayet memnunum bana genelde ışık için lazım oluyor bu amaçla kullanıyorum ama telefonu da gayet iyi şarj ediyor öneririm.
Xiaomi bir modeli farklıydı. Ya bunda ya diğerinde telefonlarda kullanılan bataryası vardı diğerinde li ion vardı. Bu hangisiydi li ion mu yoksa telefonlarındaki li po pil mi?

Li po pilmiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Xiaomi bir modeli farklıydı. Ya bunda ya diğerinde telefonlarda kullanılan bataryası vardı diğerinde li ion vardı. Bu hangisiydi li ion mu yoksa telefonlarındaki li po pil mi?

Li po pilmiş.
Valla pek araştırmamıştım. Telefonumu alırken yanında verelim mi demişlerdi alayım lazım olur dedim.
@Adem Türk Kamp atan birisiyseniz yanınızda en az 20.000 mAh powerbank bulundurun nerede lazım olacağı bilinmiyor. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,155
Üyeler
166,164
Son üye
Temasgn0
Top Bottom