kral windows icin vnpify yok baska denedinmi hicVpnify denesene bi ben de oldu
Bu vpn ler fatih tahta üzerinde çalışırmıinternet bağlantınız kesilmeden kullanabileceğiniz VPN programları şunlar:
- Fatih WiFi HeaderTurn VPN
- VPN özellikli Opera internet tarayıcısı
- KPN VPN
- Hotspot Shild VPN
- NordVPN
Şimdiye kadar tahtada çalışan vpn hiç görmedim yt ye girdiği için pek de ihtiyaç olmadı zatenBu vpn ler fatih tahta üzerinde çalışırmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
windows için vpn önerileri varmı
hotspot shield yükleme dosyasını USB'e at ondan sonra dosyayı akıllı tahtada çalıştır. Bilişim lisesinde tüm bilgisayarlarda yüklü olan program2 gün önce vpnle sorunsuz kullandığım fatih internet artık vpne bağlanmaz oldu. Hoca ise güncelleme geldi heryerde böyle dedi. Bu vpn sorununu nasıl çözebileceğimizi bilen var mı
okula modem getir ethernet kablosu ile bağlan veya internet şifresini kır laptop getiripokula yakın oturanlar ne sansılar varya beles ıntarnet yemınle tabı herseye gırıyomu bılmıyorum ama mutlaka bır hılesı hurdsaı vardır![]()
ya 1llegal işler için üretilen vpnleri kullanacaksın yada para verip vpn alacaksın. Senin açtığın her sayfa vpn sağlayıcısına gidiyor senin şifrelerin vesaire. O yüzden bedavalara pek güvenmeBu vpn ler fatih tahta üzerinde çalışırmı
windows için vpn önerileri varmı
ben okumuyorum eskıden olsa yapardım bızden gectıhotspot shield yükleme dosyasını USB'e at ondan sonra dosyayı akıllı tahtada çalıştır. Bilişim lisesinde tüm bilgisayarlarda yüklü olan program
alternatif : windscribe
@AhmetN @Palo DAYI @emreBeoa @Shadow 7234 @AbdullahDikici @Nihilist1Genç
okula modem getir ethernet kablosu ile bağlan veya internet şifresini kır laptop getirip
ya 1llegal işler için üretilen vpnleri kullanacaksın yada para verip vpn alacaksın. Senin açtığın her sayfa vpn sağlayıcısına gidiyor senin şifrelerin vesaire. O yüzden bedavalara pek güvenme
ne güzel kurtulmuşsun işteben okumuyorum eskıden olsa yapardım bızden gectı![]()