Neler Yeni

F75 Keycap Uyumluluk ve öneri

Hangi Keycap? Elimdekileri kullanayım mı?

• 1.Keycap

• 2.Keycap

• 3.Keycap

• Elindekileri de kullan

• Elindekileri kullanma

• 1.Keycap ama Şeftali Pembesi

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mete
klavyenin dışı mukavva kağıtla gelenler yeni üretim onlar güney ışıklandırma , sadece dış kutusuyla gelenler kuzey ışıklandırma oluyor
Haydaa ben siyah rengi 15 kasımda sipariş vermiştim bugün teslim edildi ve kuzey ışıklandırmalı. Keyiflerine göre mi yolluyorlar eski ve yeni üretimleri acaba? Çünkü ilk sipariş verenler 28-29 ekim tarihlerinde verdi diye hatırlıyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Neden hocam çok mu ışıklı oluyor sebebi nedir ben mesela aksine ışığı geçirsin güneş gibi parlasın istiyorum klavyeyi özellikle geceleri 😆
Bahsettim aslında en başta rgb yi çok sevdiğimi söyleyemem minimal düzeyde olması çok güzel ama fazlası hoşuma gitmiyor şuanda sistemimde tek rgb parça m.2 ssd onu da soğutma bloklu gönderdikleri için rgbli oldu yoksa onda da olmayacaktı soğutmasız almıştım. O yüzden klavye içinde sadece tuşları okutacak kadar rgb gelmesi yeterli

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Bahsettim aslında en başta rgb yi çok sevdiğimi söyleyemem minimal düzeyde olması çok güzel ama fazlası hoşuma gitmiyor şuanda sistemimde tek rgb parça m.2 ssd onu da soğutma bloklu gönderdikleri için rgbli oldu yoksa onda da olmayacaktı soğutmasız almıştım. O yüzden klavye içinde sadece tuşları okutacak kadar rgb gelmesi yeterli
Anladım ama yerinde olsam keycapslere 250 300 den fazla vermem bence saçma olur ki bulursun temuda istediğin gibisini

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Bu arada bir kaç yıl önce hyperX puding keycaplerini ilk çıkardığı dönem sorsan puding keycaps hayalimdi ama şimdi özellikle istemedipim bir keycaps modeli oldu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım ama yerinde olsam keycapslere 250 300 den fazla vermem bence saçma olur ki bulursun temuda istediğin gibisini
Yapabilirsem 1 yul içinde monsgeek M3W HE customlama hedefim var klavyeyi customlamak için o kadar para harcadıktan sonra keycapede vermek mantıksız kalmaz bence ki o seviye bir klavyenin hakkı da bu bence keycapten kısmamak

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Bu arada bir kaç yıl önce hyperX puding keycaplerini ilk çıkardığı dönem sorsan puding keycaps hayalimdi ama şimdi özellikle istemedipim bir keycaps modeli oldu :D

Yapabilirsem 1 yul içinde monsgeek M3W HE customlama hedefim var klavyeyi customlamak için o kadar para harcadıktan sonra keycapede vermek mantıksız kalmaz bence ki o seviye bir klavyenin hakkı da bu bence keycapten kısmamak
Varmı link inceleyeyim ürünü merak ettim ne kadara patlar ortalama

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
M3W HE içinse eğer:
M3W Kasa+Pcb

M3W HE Full klavye

Normalde ilki gibi alıp switch ve keycapleri de kendim seçmek tamamen ama sanırım ilki Hall Effect değil o yüzden 2.linkteki gibi alıp customlamak planım yapabilirsem eğer. Birde sitelerinde vergi vs de çıkar sanırım ben direkt yurtdışına sipariş edip getirteceğim

M3W HE içinse eğer:
M3W Kasa+Pcb

M3W HE Full klavye

Normalde ilki gibi alıp switch ve keycapleri de kendim seçmek tamamen ama sanırım ilki Hall Effect değil o yüzden 2.linkteki gibi alıp customlamak planım yapabilirsem eğer. Birde sitelerinde vergi vs de çıkar sanırım ben direkt yurtdışına sipariş edip getirteceğim
Aynı markanın M1W de olabilir bu arada

Top Bottom