Doğan Alp
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- Doğan Alp
Selamlar arkadaşlar 8 yıldır CS oynayan biri olarak ne yazıkki bir takım kuramadım sürekli tek girerek toxic insanlarla oynamak zorunda kaldım. Buraya yazma nedenim faceit oynayan, arkadaş olup birlikte oyun oynayabileceğim insanlarla tanışmak toxic bir insan değilim. Ölürseniz veya hata yaparsanız tatsızlık çıkarmam aynı şekilde benimde herhangi bir hatamda sorun çıkarmayan arkadaşlara ihtiyacım var kötü oynamıyorum ama çok da iyi oynamıyorum oynarız birlikte izlersiniz hemde arkadaşlık kurarız artık biraz yüksek ranklarda oynayıp çeşitli turnuvalara hazırlanmak istiyorum çoğunlukla faceit oynayan insanlar arıyorum bu ESEA olabilir örnek verirsek. Ultra iyi oynayan biri arayışında değilim tabii ki isterseniz ulaşabilirsiniz ama yinede az da olsa bir oyun bilgisi ve aimi olan insanlarla oynayabilirsek hedefimize yaklaşabiliriz diye düşünüyorum eğer sizde faceit oynayan arkadaş arayışı içerisindeyseniz arkadaş kodumu bırakıyorum : 890225735 eklerseniz konuşabiliriz. Diyeceklerim bu kadar az buçuk oyunu oynayabilen samimi ve dost canlısı toxic olmayan faceit oynayan arkadaşları bekliyorum. Profilimin fotoğrafını eke bıraktım ekleyebilirsiniz tekrardan arkadaş kodum : 890225735