Niye ki?CS:GO seçkin alırdım ben olsam.
Tek seferlikNiye ki?
Yani demek istediğin seçkin mi al? CS:GO da hileler geliyor ya ondan dolayı pek bulaşmak istemedim. Ama içimde bir CS:GO isteği var.Faceit görevlerle çok işin olmaz o zaman hardcore cs oynamıyorsan. Faceit görevleri oluyor şu kadar maç kazan puan veriyor, puanlarla marketten item çekebiliyorsun.
MM oynanmıyor neredeyse, yani oynuyorsun da troll ya da her oyuncuya hile gözüyle bakmaya başlıyorsun bir süre sonra seçkin hesap olsa bile. Cs go premium daha mantıklı, en azında 128 tick durumları mevcutYani demek istediğin seçkin mi al? CS:GO da hileler geliyor ya ondan dolayı pek bulaşmak istemedim. Ama içimde bir CS:GO isteği var.
Csgo premium al geç. Zaten hep oynamican
Şurada yeni sorularım var.MM oynanmıyor neredeyse, yani oynuyorsun da troll ya da her oyuncuya hile gözüyle bakmaya başlıyorsun bir süre sonra seçkin hesap olsa bile. Cs go premium daha mantıklı, en azında 128 tick durumları mevcut
Şuan bence o kadar çok hile yokCs parasız oynamak ister uyarı versinler ister cezalandırsılar sana karşı demiyorum ama angavallıktan başka bişi değil. Her maç hile her maç toxic oyuncu. Pre 1 kere vericen pre havuzundan oynucan gene hile gelecek ama 10maçta 10 yerine 10 maçta 2-3 hile gecelek.