Neler Yeni

Faceit Premium vs CS:GO Premium

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hangisi daha mantıklı. Çok hard-core bir CS:GO oyuncusu değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani biri tek seferlik 250 lira iken biri aylık 20 lira.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
CS:GO seçkin alırdım ben olsam.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Faceit görevlerle çok işin olmaz o zaman hardcore cs oynamıyorsan. Faceit görevleri oluyor şu kadar maç kazan puan veriyor, puanlarla marketten item çekebiliyorsun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faceit görevlerle çok işin olmaz o zaman hardcore cs oynamıyorsan. Faceit görevleri oluyor şu kadar maç kazan puan veriyor, puanlarla marketten item çekebiliyorsun.
Yani demek istediğin seçkin mi al? CS:GO da hileler geliyor ya ondan dolayı pek bulaşmak istemedim. Ama içimde bir CS:GO isteği var.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Emre
Csgo premium al geç. Zaten hep oynamican

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Yani demek istediğin seçkin mi al? CS:GO da hileler geliyor ya ondan dolayı pek bulaşmak istemedim. Ama içimde bir CS:GO isteği var.
MM oynanmıyor neredeyse, yani oynuyorsun da troll ya da her oyuncuya hile gözüyle bakmaya başlıyorsun bir süre sonra seçkin hesap olsa bile. Cs go premium daha mantıklı, en azında 128 tick durumları mevcut

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Csgo premium al geç. Zaten hep oynamican
MM oynanmıyor neredeyse, yani oynuyorsun da troll ya da her oyuncuya hile gözüyle bakmaya başlıyorsun bir süre sonra seçkin hesap olsa bile. Cs go premium daha mantıklı, en azında 128 tick durumları mevcut
Şurada yeni sorularım var.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Eğer faceit görevlerini yapmayacaksan bir amacı yok. Prime al geç. Kasalarla falan kendini bir süre sonra amorti ediyor zaten.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cs parasız oynamak ister uyarı versinler ister cezalandırsılar sana karşı demiyorum ama angavallıktan başka bişi değil. Her maç hile her maç toxic oyuncu. Pre 1 kere vericen pre havuzundan oynucan gene hile gelecek ama 10maçta 10 yerine 10 maçta 2-3 hile gecelek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Cs parasız oynamak ister uyarı versinler ister cezalandırsılar sana karşı demiyorum ama angavallıktan başka bişi değil. Her maç hile her maç toxic oyuncu. Pre 1 kere vericen pre havuzundan oynucan gene hile gelecek ama 10maçta 10 yerine 10 maçta 2-3 hile gecelek.
Şuan bence o kadar çok hile yok

Top Bottom