- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun sence bencesi yok ki aç Kuran'a bak
Kuran'da haksız kazanç tartışmaksızın haram diyor. Faiz haksız kazanç mı acaba? Ondan emin değilim.
Bunun sence bencesi yok ki aç Kuran'a bak
Evet.Kuran'da haksız kazanç tartışmaksızın haram diyor. Faiz haksız kazanç mı acaba?
O zaman ''biri böyle diyor biri şöyle diyor'' diyerek tavuk gibi dolan etrafta.Diyanet'emi? Eksik kalsın bakmayayım.
Evet.Birisine 50 tl borç verip 60 tl geri alırsan 10 tl kazançtasınKuran'da haksız kazanç tartışmaksızın haram diyor. Faiz haksız kazanç mı acaba? Ondan emin değilim.
O zaman ''biri böyle diyor biri şöyle diyor'' diyerek tavuk gibi dolan etrafta.
Tamamen doğru olan bir kurum vardır demiyorum. Doğruya en yakın din kurumu Diyanettir. Sen böyle devam et.Ha yani bir babanın kızına fesat duygular hissetmesine doğru diyen kuruma bakayım? Tavuk gibi etrafta dolanırım daha iyi.
Tamamen doğru olan bir kurum vardır demiyorum. Doğruya en yakın din kurumu Diyanettir. Sen böyle devam et.
Yazık kafanaHadi kardeşim işine kavga etmek isteyenlerle uğraşmıyorum.
Linkini atsana nerede demiş. Merak ettim.Ha yani bir babanın kızına fesat duygular hissetmesine doğru diyen kuruma bakayım? Tavuk gibi etrafta dolanırım daha iyi.
Evet.
Veda hutbesinde bile katiyen yasaklandığı belirtiliyor zaten. Faiz kesinlikle haramdır.
Evet.Birisine 50 TL borç verip 60 TL geri alırsan 10 TL kazançtasın
Linkini atsana nerede demiş. Merak ettim.