fakir aileden düny starı olmak

misar

80+
Reaksiyon skoru
2
Fakir bir aileden çalışarak Asus, MSI gibi dünya markalarının sahibi olsaydınız. Çocukluğunuzdaki gibi fakir insanlara bilgisayar hediye eder miydiniz?

İhtiyacı varsa e tabi veririm ama gerek yoksa daha iyi bir hediyeler verirdim

Fakir bir aileden çalışarak Asus, MSI gibi dünya markalarının sahibi olsaydınız. Çocukluğunuzdaki gibi fakir insanlara bilgisayar hediye eder miydiniz?
hediye etmezdim ancak yardımlar yapardım
mesela vakıflara yardım yapardım ama gidipte öyle milyomnlarca pc dağıtmazdım dağıtamazdım çünkü ticarettir bu

Bilgisayar olmasa da para yardımı yapardım.

jef bezoz olsam dünyada açlık kalmazdı

hediye etmezdim ancak yardımlar yapardım
mesela vakıflara yardım yapardım ama gidipte öyle milyomnlarca pc dağıtmazdım dağıtamazdım çünkü ticarettir bu
evet buda farklı bir bakış açısı

Bilgisayar vermem ama baya para veririm çünkü bir insan evi yok ise bilgisayarı ne yapsın karnı aç ise bilgisayarı ne yapsın ilk olarak yaşaması gerek hayata tutunması gerek insanların ben fakir birisine bilgisayar versem bilgisayar karnını doyuracakmı yok doyurmayacak bilgisayar yerine veririm parayı o istediğini alsın karnını doyursun ama evi olupta durumu çok iyi olmayan ailelere çocukların okulu için bilgisayara ihtiyacı varsa bazı ailelere bilgisayar verirdim yanlışmıyım abi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri