MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediğim RPG ögeleri ve özgürlük var mı oyunda?Fallout 4'ü öneririm.
İstediğim RPG ögeleri ve özgürlük var mı oyunda?Fallout 4'ü öneririm.
hiçbir fallout oyunu new vegas gibi değil maalesefİstediğim RPG ögeleri ve özgürlük var mı oyunda?
Var yine. Ama onlar açısından bildiğim kadarıyla 3 daha zengin. 3'ün grafiklerini çok çekemiyorum ben nedense New Vegastan bile kötü geliyor ama.İstediğim RPG ögeleri ve özgürlük var mı oyunda?
Teşekkürler. Son bir soru, bu uyumluluk sorununu nasıl çözebilirim? Millet çözmek çok zor, bir ton şey yapıyorum yine olmuyor demiş.Var yine. Ama onlar açısından bildiğim kadarıyla 3 daha zengin. 3'ün grafiklerini çok çekemiyorum ben nedense New Vegastan bile kötü geliyor ama.
Bu oyunlar öyle oynadım kenara atayım oyunları DEĞİL.Uyumluluk sorunu var ama istersen gamepass al. Orda oyna hem daha iyi olur. İki oyunuda oynamış olursun
Fallout 3'ten bahsediyorsunuz heralde. Birkaç yöntemi varTeşekkürler. Son bir soru, bu uyumluluk sorununu nasıl çözebilirim? Millet çözmek çok zor, bir ton şey yapıyorum yine olmuyor demiş.
oynamadığım için bilmiyorum affet palaBu oyunlar öyle oynadım kenara atayım oyunları DEĞİL.
RPG oyunları uzun sürer ve ara ara geri dönülüp gidilir.
Ayrıca 3 fiyatı baya ucuz 4 alınıp kart fenan yoluyla 3 alınır ama bu oyunlar 1 aylık bitirip bakılmayacak oyunlar DEĞİL.
Biliyorum. Ben iki saat oynayıp kenara atacağım mı dedim? Bu tür oyunlara aşinayım ve nasıl oynanması gerektiğini de biliyorum.Bu oyunlar öyle oynadım kenara atayım oyunları DEĞİL.
RPG oyunları uzun sürer ve ara ara geri dönülüp gidilir.
Ayrıca 3 fiyatı baya ucuz 4 alınıp kart fenan yoluyla 3 alınır ama bu oyunlar 1 aylık bitirip bakılmayacak oyunlar DEĞİL.
4 de RPG ögeleri az diye biliyorum. 3 ve New Vegas çok iyi bence. Ama grafikleri eski kalacaktır.Hangi oyun bana aradığım RPG öğelerini, özgürlük hissini verir?
Fallout 3 için çok karışık yorumlar gördüm. Oyun güzel ama sanırım uyumluluk sorunu var, bilgisayara bir ton şey indirmek gerekiyormuş.