Öneri Fallout 3 mü Fallout 4 mü?

İstediğim RPG ögeleri ve özgürlük var mı oyunda?
Var yine. Ama onlar açısından bildiğim kadarıyla 3 daha zengin. 3'ün grafiklerini çok çekemiyorum ben nedense New Vegastan bile kötü geliyor ama.

Var yine. Ama onlar açısından bildiğim kadarıyla 3 daha zengin. 3'ün grafiklerini çok çekemiyorum ben nedense New Vegastan bile kötü geliyor ama.
Teşekkürler. Son bir soru, bu uyumluluk sorununu nasıl çözebilirim? Millet çözmek çok zor, bir ton şey yapıyorum yine olmuyor demiş.

Uyumluluk sorunu var ama istersen gamepass al. Orda oyna hem daha iyi olur. İki oyunuda oynamış olursun
Bu oyunlar öyle oynadım kenara atayım oyunları DEĞİL.
RPG oyunları uzun sürer ve ara ara geri dönülüp gidilir.
Ayrıca 3 fiyatı baya ucuz 4 alınıp kart fenan yoluyla 3 alınır ama bu oyunlar 1 aylık bitirip bakılmayacak oyunlar DEĞİL.

Teşekkürler. Son bir soru, bu uyumluluk sorununu nasıl çözebilirim? Millet çözmek çok zor, bir ton şey yapıyorum yine olmuyor demiş.
Fallout 3'ten bahsediyorsunuz heralde. Birkaç yöntemi var
Yönetici olarak çalıştırmak
Windows XP uyumluluk modunda çalıştırmak
Game for windows live diye bir uygulama var onu indirmek.
Bazı modlar var onu düzeltebilen. windows 10 için var mı bilmiyorum ama.
bUseThreadedAI=0 ayarını 1 yapmak var. bunu yaptıktan sonra şunu ekliyorsun birde. NumHWThreads=2

Ayrıca 3 fiyatı baya ucuz 4 alınıp kart fenan yoluyla 3 alınır ama bu oyunlar 1 aylık bitirip bakılmayacak oyunlar DEĞİL.
oynamadığım için bilmiyorum affet pala

Biliyorum. Ben iki saat oynayıp kenara atacağım mı dedim? Bu tür oyunlara aşinayım ve nasıl oynanması gerektiğini de biliyorum.

Edit: Bana yazdın sandım, kusura bakma.

Hangi oyun bana aradığım RPG öğelerini, özgürlük hissini verir?

Fallout 3 için çok karışık yorumlar gördüm. Oyun güzel ama sanırım uyumluluk sorunu var, bilgisayara bir ton şey indirmek gerekiyormuş.
4 de RPG ögeleri az diye biliyorum. 3 ve New Vegas çok iyi bence. Ama grafikleri eski kalacaktır.

Geri