evet doğru mesajı düzeltiyorum şuan dışarıdan içeriye hava almaya çalışıyor fakat altında hava alabilecek bir mesh yapı varsa işe yarar aksi halde içerideki sıcak havayı çevirir durur dereceye pek bir yardımı olmazmerhaba gorseldeki fanı dogrumu takmısım kasanın en altına takılı
altında fan takmak için bosluklar var birde aakartta cha fan yerine taktım rgbleri bir artıyor bir azalıyor normalmidirŞuan o fan içerideki havayı dışarı atıyor eğer yan üst fanlar içeri hava basıyorsa sıkıntı yok diyeceğim fakat onda da fizik kuralı gereği ısınan hava yükselir haliyle bir işe yaramaz sonuç olarak o fanı ters çevirip içeriye hava almasını sağlaman lazım varsa yandaki fanı da içeriye hafa çekecek şekilde takman gerekir üst fan ve arka egzoz fanı da içerideki havayı dışarı atmalı. Son olarak dikkatli bakınca fanı taktığın bölgede ben hava geçecek mesh bir yapı göremiyorum ?
fanı çıkar bir işe yaramıyor bu şekilde sadece görüntü , pini cha fana takman doğru . Ters çevirirsen eğer ekrn kartın takılıysa ona biraz destek atar fakat alttan taze soğuk hava alamadığı için derece olarak oynatırsa 1 derece belki oynatır başka bir işe yaramazaltında fan takmak için bosluklar var birde aakartta cha fan yerine taktım rgbleri bir artıyor bir azalıyor normalmidir
oyundan cıktıktan sonra tersine cevirecegim saolunfanı çıkar bir işe yaramıyor bu şekilde sadece görüntü , pini cha fana takman doğru . Ters çevirirsen eğer ekrn kartın takılıysa ona biraz destek atar fakat alttan taze soğuk hava alamadığı için derece olarak oynatırsa 1 derece belki oynatır başka bir işe yaramaz
Bu taktığı şekilde alttan yukarıya doğru (içeriye) hava alıyor zaten.Şuan o fan içerideki havayı dışarı atıyor eğer yan üst fanlar içeri hava basıyorsa sıkıntı yok diyeceğim fakat onda da fizik kuralı gereği ısınan hava yükselir haliyle bir işe yaramaz sonuç olarak o fanı ters çevirip içeriye hava almasını sağlaman lazım varsa yandaki fanı da içeriye hafa çekecek şekilde takman gerekir üst fan ve arka egzoz fanı da içerideki havayı dışarı atmalı. Son olarak dikkatli bakınca fanı taktığın bölgede ben hava geçecek mesh bir yapı göremiyorum ?
Taktığın yere aslında yapıştırdın mı? Altında sanki delik yok o kasanın (tabanın)merhaba gorseldeki fanı dogrumu takmısım kasanın en altına takılı
küçük bir ipucu fanın kabloları hangi yüzündeyse o yönden havayı emer diğer taraf çeker bu mantıkla istediğin yere fan takabilirsin.oyundan cıktıktan sonra tersine cevirecegim saolun
evet haklısınız hocam kafam karıştı benimde şuan dışarıdan içeriye hava almaya çalışıyor haklısınız yukarıda yanlış bilgi verdimBu taktığı şekilde alttan yukarıya doğru (içeriye) hava alıyor zaten.
Taktığın yere aslında yapıştırdın mı? Altında sanki delik yok o kasanın (tabanın)