Resim yok?Merhaba. Resimdeki gibi fansız işlemci soğutucu var mı? Kaliteli olup 50-100Tl arasında olması daha iyi olur.
Resim?
Ekledim de anlattım ya işte .dResim yok?
Ama olacağını sanmam. Çok eskilerde vardı ama pasif soğtumalı.
Hocam resim yok. Ama sanırım pasif soğutucu soruyorsunuzMerhaba. Resimdeki gibi fansız işlemci soğutucu var mı? Kaliteli olup 50-100Tl arasında olması daha iyi olur.
boss bilişim dolandırıcı![]()
ARCTIC Alpine 12 Passive İşlemci Soğutucu Siyah PC Soğutma
ARCTIC Alpine 12 Passive İşlemci Soğutucu Siyah PC Soğutma , PC Soğutma , ACALP00024Awww.bossbilisim.com
Resimleri anlamaya çalışırken beynim yandı. içine fan koyuluyormuş fanla mı geliyor?Zalman FX100 Zalman FX100 Işlemci Hava Soğutma Parçaları: Amazon.com.tr Bunun gibi bir şey istiyorsun heralde? Ama içinde fan var. thermalright HR-22 Passive CPU Cooler var benim bildiğim ama tr de yok sanırım.
Aslında yapmak istediğim bu soğutucuların radyatörünü ayrı fanını ayrı alıp hem güzel hem ucuz bır soğutucu yapmaktı.Zalman FX100 Zalman FX100 Işlemci Hava Soğutma Parçaları: Amazon.com.tr Bunun gibi bir şey istiyorsun heralde? Ama içinde fan var. thermalright HR-22 Passive CPU Cooler var benim bildiğim ama tr de yok sanırım.
Bence o pek mantıklı değil. Çünkü fanları ayrı alınca 200 tl falan eklenir fiyata.Resimleri anlamaya çalışırken beynim yandı. içine fan koyuluyormuş fanla mı geliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında yapmak istediğim bu soğutucuların radyatörünü ayrı fanını ayrı alıp hem güzel hem ucuz bır soğutucu yapmaktı.
İşlemci Soğutucularda da 12cm fan kullanılmıyor mu?Bence o pek mantıklı değil. Çünkü fanları ayrı alınca 200 TL falan eklenir fiyata.
Değişiyor o.İşlemci Soğutucularda da 12cm fan kullanılmıyor mu?