Far Cry 5 vs Far Cry 6

Far Cry 6'yı bilmiyorum. Ama Far Cry 1. oyunundan Primal kadar oynamış biri olarak, Far Cry 5 yarım bıraktığım tek oyun oldu. Genel olarak zaten Far Cry hikayteye çok özen göstermiyor. En özen gösterilen 3. oyunda bile özen, hikayeli oyunlara göre %30-40 diyebilirim. Primal mesela görev sistemi AC1'deki 2-3 yan etkinlik yap ve adını bilmediğin bossla dövüştü. Ama o mızrak, yay vb. ortamı bir tık kurtarıyordu.

Far Cry 5'de bu tamamen yakalan (kaçman imkansız), boss sana tellerin arkasındayken saçma şeyler zırvalasın ve sonra uzaklaşınca oradan kaç. Kaçış esnasında çıkışta bossu gör ve öldür. Bir de buna her oyunda geriye giden temel silah mekanikleri eklensin ve AC'lerde gideri olsa da FPS oyununda baymaya başlayan bölge ele geçir sistemi de tuzu biberi olsun. Tabii bunu video içeriğine dönüştürüp, şekil şukul öldürerek keyif alanlar var. Böyle oynuyorsan her türlü Far Cry'lardan keyif alırsın.

Ben de Farcry 3 ile seriye başlamıştım, 4 'ü bitiiremedim ama Farcry 5 'i belki de özlediğim için bitirdim iyi gelmişti. 6'yı da aldım oynamak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,282
Üyeler
186,728
Son üye
futbol
Geri