hocam eliniz sürekli touchpade değiyor olmasın ? benimde titriyordu bir ara touchpadi kapatınca düzeliyoduMerhaba arkadaşlar, fare imlecim hiç temas etmeden sürekli titriyor. Pili değiştirdim, sensör kısmını temizledim ama düzelmedi. (Laptopta kullanıyorum)
Touchpade değme ihtimalim yok ama aynı anda tocuhpade dokununca titreme duruyorhocam eliniz sürekli touchpade değiyor olmasın ? benimde titriyordu bir ara touchpadi kapatınca düzeliyodu
normal kasa pc ye takınca titreme yapmadı. Laptopa takınca tekrar başladı yine titremeyetouchpadde bir sorun olabilir mi, mouse baska bir aygıta takıldığında da Boyle mı
hocam mouse yokken de imleç titriyorsa sorun touchpaddedirTouchpade değme ihtimalim yok ama aynı anda tocuhpade dokununca titreme duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal kasa pc ye takınca titreme yapmadı. Laptopa takınca tekrar başladı yine titremeye
2 farklı mouse ile denedim değişmedi. Mouse bağlantısını kestim hala titriyor. Muhtemelen touchpad ile alakalı diye düşünüyorumhocam mouse yokken de imleç titriyorsa sorun touchpaddedir
touchpadi kapatın tuşu vardır laptop klavyesinde2 farklı mouse ile denedim değişmedi. Mouse bağlantısını kestim hala titriyor. Muhtemelen touchpad ile alakalı diye düşünüyorum
evet hocam maalesef öyle lazım olduğunda açıp geri kapatırsınızToucpad kapatınca düzeldi. Ancak hep kapalı mı kullanmam gerekiyor?