Neler Yeni

Faremde çift tıklama sorunu var / iade süreci?

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Merhabalar! Corsair Katar Pro kullanıyorum ve son zamanlarda çift tıklama sorunu baş gösterdi. Garantiye göndermek istiyorum alınır mı? Daha süresi bitmedi bildiğim kadarıyla.
İkinci sorum iade sürecinin nasıl olacağı, nereye iade edeceğim kiminle iletişime geçeceğim hiç bir bilgim yok.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Nereden satın aldıysanız iade işini orayla konuşmanız lazım ama belli bir süre sınırı var iade için aksi takdirde yapmazlar. Ama garanti tamir işi ile ilgilenir muhtemelen garantisi varsa

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
Tabi, corsair garantisi kusursuz hocam. Sıfırı ile değişim olur. Aşağıya rehber bırakıyorum sizin için.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Direk Penta dan garanti sorgulayıp garantisi varsa oraya gönderebilirsin, aldığın yer garantiye ilgilenmez. Bir de o mouse nin kutusunda yedek switch gönderdilerse switch değiştirerek de sorunu çözebilirsin

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk Penta dan garanti sorgulayıp garantisi varsa oraya gönderebilirsin, aldığın yer garantiye ilgilenmez. Bir de o mouse nin kutusunda yedek switch gönderdilerse switch değiştirerek de sorunu çözebilirsin
Switch yok hocam maalesef.
Tabi, corsair garantisi kusursuz hocam. Sıfırı ile değişim olur. Aşağıya rehber bırakıyorum sizin için.
Çok sağ olun hocam hemen göz atıyorum.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular