Farming Simulator 22 drop

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Bilgisayar özelliklerim
ryzen 5 3500
16 gb 3200mhz ram
rx6600
donanımlarını kullanıyorum ancak sürekli fps drop yiyorum darboğaz yaptığından dolayı mı oluyor bu sorun

ayarlarda çözünürluk ölçeği diye bir ayar vardı %200 ise onu %100 yap o çok drop yaptırıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

detaylı grafik ayarına gelmeden önce bir kısım var orda olucak

ayarlarda çözünürluk ölçeği diye bir ayar vardı %200 ise onu %100 yap o çok drop yaptırıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

detaylı grafik ayarına gelmeden önce bir kısım var orda olucak
Görüntü ayarları bu şekilde. Çözünürlüğü ve grafikleri en düşük-yüksek şekilde denedim ancak sorun hala aynı.

Ekler

• resim_2022-12-18_221438533.png
    resim_2022-12-18_221438533.png
    745.7 KB · Hit: 63
Görüntü ayarları bu şekilde. Çözünürlüğü ve grafikleri en düşük-yüksek şekilde denedim ancak sorun hala aynı.
o işlem çözünürlük etkiliyordu bende ayarları yüksek yap bide fsr ayarlarınla oyna biraz ( intel için ve nvdia olan ayarları felan açma sakın )

o işlem çözünürlük etkiliyordu bende ayarları yüksek yap bide fsr ayarlarınla oyna biraz ( intel için ve nvdia olan ayarları felan açma sakın )
Bende darboğaz olduğu için grafik ayarlarını yükseltmem gerekiyordu yükü ekran kartına vermek için onu unuttum işleme çözünürlüğünü %200 yaptım ekran kartı şuan yüksek kullanıyor çözüldü sorun teşekkür ederim yardımların için.

Geri