fast ıps vs va vs tn panel

NeonPik

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar oyun için tn öneriliyo ancak ben asusun asus vg279qm monitörunu alıcam sizce fast ips mi tn mi va mı nasıl bir tercih yapıyım

Söylediğiniz model zaten çok ayrı bir seviye.

Renk gamutu fazla.
Tepki süresi düşük. Alınır.

Öneririm fakat sisteminiz sabit 240 Hz( 280 hız aşırtma ile oluyor) verecek mi? Sonra paranızın heba olmasını istemiyorum.

Ben de bir küçük boyutu vg259qm kullanıyorum. Biraz teknoloji şand işi ölü pikseldir bulutlanmadır vs vs. Ama ben çok memnunum hiçbir sorun çıkmadı çok şükür

240 hz alacaksan valorant cs tarzı oyunlqr oynacaksındır büyük ihtimal o tarz oyunlar için 27 inch bi tık büyük aynı modelin 24 inch ide var bildiğim kadarıyla ben 24 almanı öneririm monitör iyi bu arada hiç tn paneldeki çamur renklere bulaşma söylediğin monitörün 24 olanını al keyfine bak

240 hz alacaksan valorant cs tarzı oyunlqr oynacaksındır büyük ihtimal o tarz oyunlar için 27 inch bi tık büyük aynı modelin 24 inch ide var bildiğim kadarıyla ben 24 almanı öneririm monitör iyi bu arada hiç tn paneldeki çamur renklere bulaşma söylediğin monitörün 24 olanını al keyfine bak
eyw reis saol

Asusun FastIPS olan modeli zaten gtog 1ms yani tn panel hızında ıps panel monitör gönül rahatlığı ile alabilirisniz.

IPS renk kalitesi diğer panel türlerine göre çok iyi bakmış olduğun ASUS 'un ürünü çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,351
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri