E postanı kontrol et illaki dekont göndermişlerdir.Hemen hemen 1 sene önce mouse almıştım (İtopya) ve faturayı kaybettim. Aldığım ürünün faturasını nasıl çıkartabilirim?
İnternetden aldıysan,Hemen hemen 1 sene önce mouse almıştım (İtopya) ve faturayı kaybettim. Aldığım ürünün faturasını nasıl çıkartabilirim?
Arkadaşın dediği gibi yapabilirsin. Mağazadan aldıysan git mağazaya (bir sorunu varsa olur büyük ihtimalle) garantiye gönder fatuyra çıkartılıyor tekrardan. MediaMarkt da öyle oluyor en azından.E postanı kontrol et illaki dekont göndermişlerdir.
İnternetten almadım. Gidip elden ürünü aldım. Mağazaya gitme şansım yok.İnternetden aldıysan,
Arkadaşın dediği gibi yapabilirsin. Mağazadan aldıysan git mağazaya (bir sorunu varsa olur büyük ihtimalle) garantiye gönder fatuyra çıkartılıyor tekrardan. MediaMarkt da öyle oluyor en azından.
O zaman mail kutunu kontrol et işkence olacak biraz amaİnternetten almadım. Gidip elden ürünü aldım. Mağazaya gitme şansım yok.
Elektronik Posta Adresi: [email protected]O zaman mail kutunu kontrol et işkence olacak biraz ama![]()
Şirket adı EERAElektronik Posta Adresi: [email protected]
Buraya mait atsam nasıl olur. E-postalarımı kontrol ettim de itopya hakkında bir şey yok.
Yani mağaza itopya ama bir .... şirketi diye isim oluyor. Orası itopyada EERA ELEKTRONİK o şekilde de arama yapın maildeAnlamadım, biraz daha açar mısın?