Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
mars dizisi
Bir şeye karşı savaşıyorlar daha doğrusu bir paralel evren insanların olmadığı.Sezon ilerledikçe daha çok sarıyor ama 3. Sezon konu olarak iyidi kullanılan espriler oyunculuk falan kötüspoiler vermeden konusunu anlatır mısın?
Sherlock HolmesBaşlıyorum.
Stanger Things
Pp den belliBehzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi.
teşekkür ederim çok dizi izlemedğimden ilgim yok pek bir tek küçükken daredevil ile The flashi izledimBir şeye karşı savaşıyorlar daha doğrusu bir paralel evren insanların olmadığı.Sezon ilerledikçe daha çok sarıyor ama 3. Sezon konu olarak iyidi kullanılan espriler oyunculuk falan kötü
Yabancı Da Vinci's Demons, yerli Kardeş Payı.Başlıyorum.
Stanger Things
Daredevil efsanedir istersen punisher da izleyebilirsin daredevil kadar iyi değil ama daredevilden sonrasını anlatıyor ve imdb den 8.3 aldı yani netflixin iyi dizilerindenteşekkür ederim çok dizi izlemedğimden ilgim yok pek bir tek küçükken daredevil ile The flashi izledim
küçükken bile sarmıştı izlerkenDaredevil efsanedir istersen punisher da izleyebilirsin daredevil kadar iyi değil ama daredevilden sonrasını anlatıyor ve imdb den 8.3 aldı yani netflixin iyi dizilerinden
Netflixin en iyi yapımlarından çünkü bakalım belki 4. sezon gibi şeyler dolaşıyor ama mcu da gözükecek diyen çok var yeni spiderman filmindeküçükken bile sarmıştı izlerken