Favori 'Yeni Nesil' Sanatçınız

Son düzenleme:
Yeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli :kekw:
Büyük ev ablukada

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli :kekw:
Yenilerden hiç umut yok. Ben eskilerden Sagopa Kajmer, Ceza, Kolera, Ali Kınık, Cem Karaca, Barış Manço (daha aklıma gelmedi) dinliyorum. Boşuna dememişler ne varsa eskilerde var diye.

Dinlediğim en genç şarkıcı, sanatçı demiyorum hak etmiyorlar. Hayko çepkin falan.

Bu adam ölmüş sanırsam, Allah rahmet eylesin. Taksillere vesile olsun inşallah (?)
Kilo sorunu sağlığına maal olup ölmüş diye biliyorum

Hiçbiri, konu dışı ama Metallica, Guns N Roses, Scorpions,ç dinliyorum ağırlıklı. Türk olarak Şehinşah dinliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,191
Üyeler
184,901
Son üye
alper011
Geri